BNIB – magazinul numărul 1 din România în materie de resell

By
Updated: December 20, 2023

Alegerea unei perechi de sneakers poate să fie extrem de dificilă, mai ales când există atât de multe surse și când trebuie să fii extrem de atent ca perechea mult dorită să fie autentică. Problema devine și mai mare când cauți perechi extrem de limitate, precum cele lansate de Nike în colaborare cu artiști precum Travis Scott, cu branduri precum Off-White sau alte modele speciale. Vrei să scapi de acest stres și în maxim două zile lucrătoare să ai la ușă coletul cu noii tăi pantofi 100% originali? Este simplu, răspunsul are doar patru litere – BNIB.

Noi suntem Brand New In Box – prescurtat BNIB – magazinul numărul 1 din România în materie de resell.

Ce este resell-ul și ce presupune

În lumea din ce în ce mai mare și mai populară a sneakerilor nu de puține ori se întâmplă ca cererea să fie mai mare decât oferta pentru o anumită pereche specială de pantofi. Acest lucru face ca perechea respectivă să se revândă cu un preț mai mare decât cel de la lansare, care este denumit adesea preț „de resell”. Cu cât este vorba despre o pereche mai rară, cu atât „aventura” poate fi mai mare și mai complicată până la ea. Din fericire, noi simplificăm drastic procesul: în doar câteva click-uri la noi pe site poți deja să plasezi comanda pentru perechea ta mult dorită de Air Jordan, Yeezy sau alte modele, fără să fie nevoie să dai telefoane, fără să te îngrijorezi daca perechea este autentică sau fără să te temi că persoana de la care cumperi te poate lăsa fără bani și fără sneakers.

De asemenea, dacă dorești o pereche pe care nu o găsești pe internet noi oferim și serviciul de precomandă, prin care clienții pot solicita un produs care nu se află în oferta noastră. Răspundem tuturor cererilor de acest fel în termen de 5 zile lucrătoare.

Ce produse găsești pe site-ul BNIB?

Încă de când am pus bazele BNIB, din anul 2018, am încercat să creăm cel mai bun magazin premium de resell din România și să aducem aducem o gamă cât mai variată de produse, pentru a satisface cerințele a cât mai mulți clienți. În prezent, pe site-ul nostru găsiți perechi limitate, dar extrem de populare, precum Jordan 1, Jordan 3, Jordan 4, Nike Air Force 1, adidas Yeezy dar și multe alte modele de la New Balance sau Nike. Fie că este vorba despre colaborări speciale sau cele mai noi lansări, cel mai probabil le vei găsi la noi pe site.

De asemenea, pe BNIB.ro poți găsi și o gamă largă de îmbrăcăminte: de la șosete, boxeri și șepci până la jachete, treninguri, hanorace sau tricouri de la branduri precum Supreme, The North Face, Fear of God ESSENTIALS, New Era sau Nike.

În cazul în care cauți accesorii sau anumite obiecte rare din colecțiile lansate de Supreme, atunci site-ul nostru este destinația ta ideală, deoarece aici găsești o gamă variată de produse pentru uzul de zi cu zi sau accesorii lansate de cunoscutul brand american Supreme.

Concluzie

În cazul în care ești pasionat de sneakers sau vrei să ai mereu cele mai populare perechi atunci suntem aici pentru tine. BNIB este locul de unde poți fii sigur mereu că primești mereu produse 100% originale, întocmai cum au fost comandate, livrate în cel mai scurt timp posibil. Toate comenzile plasate până în ora 16:00 vor fi de asemenea predate curierului în aceeași zi.
Te așteptăm la noi pe site pentru a ne deveni client cât mai curând, zi frumoasă!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *