Se umple stadionul Eugen Popescu la meciul Chindiei cu CSA Steaua? Cât costă biletele și câte abonamente s-au vândut

By
Updated: July 22, 2023

Chindia va avea parte de un debut de foc în sezonul 2023-2024 al Ligii a II-a, cu CSA Steaua București, pe stadionul Eugen Popescu. Arena s-ar putea umple din nou, așa cum s-a întâmplat la ultimul joc al echipei în Liga I, 2-2 cu FC Voluntari pe 19 mai, meci la care au asistat peste 7.500 de oameni. Interesul microbiștilor pentru această confruntare este unul ridicat, mai ales că în ultimele două luni s-au petrecut multe schimbări la nivelul clubului târgoviștean, atât în ceea ce privește staff-ul tehnic și administrativ, cât și lotul de jucători. “Ne dorim să începem cu dreptul și, odată cu rezultatele bune, să avem tribunele cât mai pline. 5.000, 6.000, 7.000 de spectatori meci de meci ne-ar ajuta și ca suport moral, dar și financiar, pentru că nu trebuie să uităm că ticketing-ul poate fi o importantă sursă de venit“, a afirmat pe subiect președintele Chindiei Andrei Cordoș. Pentru o imagine cât mai clară a ceea ce ar putea însemna un sold-out la bugetul clubului, Chindia a strâns din încasările de pe bilete de la meciul cu FC Voluntari peste 50.000 de euro. La un calcul simplu, câtă vreme prețurile biletelor sunt asemănătoare, dacă dâmbovițenii ar evolua măcar în jumătate dintre cele zece meciuri de acasă cu stadionul plin, s-ar strânge undeva spre 300.000 de euro, sumă considerabilă pentru o echipă din Liga a II-a!

Bilete, între 15 și 60 lei

Tichetele pentru meciul cu CSA Steaua, primul oficial al Chindiei pe Eugen Popescu după retrogradare, vor avea prețuri cuprinse între 15 lei, la sectoarele periferice ale T2, și 60 lei, locurile centrale de la T1. Oaspeții vor avea la dispoziție aproximativ 375 de locuri, în sectorul dedicat, în vecinătatea Casei Armatei, cu acces separat. Altfel, s-au vândut peste 100 de abonamente pentru sezonul care va începe în august, toți cei care și-au achiziționat abonamentele urmând să primească – dacă nu au primit deja – câte o eșarfă cadou. Comenzile online vor fi livrate prin curier.

Comments

comments

One Comment

  1. Fuzzy

    August 8, 2023 at 9:40 am

    Cu toate schimbarile pe care clubul le-a facut in ultimele doua luni, asteptarile sunt mari de la Chindia Targoviste, care se afla pe cale sa intre in arena fotbalului bucurestean cu echipamentul proaspat imbracat. Acest meci va fi cu siguranta un eveniment, unul pe care orice fan Chindia isi doreste sa-l vada. FAN Chindia ureaza mult succes si spera sa vada tribunele pline, asa cum s-a intamplat si la jocul cu FC Voluntari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *