“Să o ținem tot așa” | Ce spune Andrei Șerban despre seria excelentă din 2019 și despre meciul cu Farul

By
Updated: March 28, 2019

Chindia se pregătește intens pentru meciul cu Farul, programat sâmbătă, ora 14.30, la Constanța, în etapa a 27-a a campionatului. Echipa din Târgoviște vine după o serie foarte bună în acest an, cu patru victorii și un egal. “Trebuie să abordăm meciul maximă seriozitate și să obținem toate cele trei puncte. Avem un mental foarte bun după ultimele etape. Trebuie să o ținem tot așa. Le mulțumim suporterilor care au venit în număr foarte mare la meciurile de acasă“, am prins declarațiile lui Andrei Șerban (18 ani), autorul golului al treilea din succesul cu Daco Getica București, 4-2 duminică pe Eugen Popescu.

Iată mai jos mini-interviul realizat cu mijlocașul Chindiei, jucător care cochetează cu loturile naționale:

Comments

comments

4 Comments

 1. Ionel

  March 30, 2019 at 4:11 pm

  Ne- am facut de cacao la Constanta. Echipa care bubuie mingea pe sus si jucam la plesneala ca o echipa de judeteana. Nu o vad pe Chindia in stare sa mao tina pasul acolo sus. Vor termina pe 4 sau 5. Clar. Verdict 100 %.

 2. eugen

  March 30, 2019 at 5:05 pm

  Ce făcurăţi tată la Constanţa. Aţi dat de aerul tare al mării ??? Aţi furat-o rău…Fraiericii…Pa liga 1…

 3. Ionel

  March 31, 2019 at 5:36 pm

  La Constanta a gresit din start echipa domnul Moldovan. Tot respectul pentru el, dar a gresit. Nu joci din start cu Cherchez in atac si il tii rezerva pe Florea , care s- a vazut ca este mai bun. La fel, il tii pe Negut rezerva si introduci alt jucator mai slab. Inseamna ca nu stii sa faci echipa si mai doresti si rezultate bune. Analizeaza ca de asta esti antrenor, nu ? Aparare la fel, foarte avansata. La 30 m de poarta cand joci on deplasare. El stie fotbal, vrea ceva, dar jucatorii astia nu sunt cum a fost el. Adica nu sunt iuti. Joaca prea lent, previzibil…Nu sunt in stare sa lege 2 pase consecutive. Bubuie mingea aia pe sus cand pe astia puteam sa- i surprindem cu mingea pe jos…Era o echipa de invins Farul asta. Hai sa fim seriosi. Aveau 26 puncte, nici pe jumatatea noastra…Aveau 47 de goluri primite. Printre cele mai slabe aparari. Ne- am dus acolo sa ne plimbam la mare nu sa luam puncte. Eram lejer pe 2 acum langa Clinceni si etapa urmatoare trecem pe locul 1. Unde altfel priveam lucrurile…Nu avem portar. Pustiul asta a primit foarte multe goluri de cand este in poarta. Orice sut pe poarta noastra este aproape gol. Pana si portarul lir ne dadea clasa.A scos 2-3 mingi foarte grele. A castigat meciul efectiv Noi cu baietasul asta ne- a ingropat ! Domnul Moldovan nu vede ??? Aparare la fel…Le cere sa avanseze in atac celor 3 aparatori si astia ne da goluri ca la antrenament. Doua goluri identice in 2 meciuri identice Aceleasi suturi aceleasi goluri. Trag astia ca la antrenament din preajma careului Nu au nici o opozitie. Aparem ca o echipa de liga 3 nu de 2 aspiranta la liga 1. Sa va fie rusine la toti. Nu asa se face performanta. Sunt om.batran si stiu ce vorbesc. CS de acum 40 radea de voi !!!

 4. eugen

  March 31, 2019 at 5:55 pm

  Cu jocul asta nu veti promova niciodata. La Constanta vii s-a infundat. Le-ati facut pe plac carcotasilor. Portar amator, incaseaza gol din orice sut mai periculos. Aparare visatoare si slaba! Jucati prea avansat, nu sunteti voi Barcelona sau mai stiu eu ce echipa…Domnule Moidovan: nu mai tineti jucatorii buni rezerva sa-i introduceti in minutul 70. Ce sa mai faca atunci ? Nu vedeti ca ne-am facut dusmani de cand suntem in lupta cu cele 4 echipe ? La UTA nu a mai tipat nimeni ca a primit 2 penalty consecutive. Toti tipa la Chindia !Noi suntem mai saraci aici si nu suntem simpatizati de nimeni, mai ales ca nu avem stadion, nu avem oras ca cele din Cluj sau Ploiesti. Astia sunt sponsorizati de oameni cu bani care schimba antrenorul cand vad ca nu merge echipa. La noi nu se intampla asa ceva. Am luat ce a mai ramas de la altii. Nu avem portar, aparare. In atac cam la fel…Cu ce sa promovam ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *