Chindia vrea să sărbătorească duminică, pe Eugen Popescu, câștigarea campionatului

By
Updated: May 29, 2019

Chindia vrea să sărbătorească alături de suporteri câștigarea campionatului și promovarea în Liga I după 21 de ani. Echipa antrenată de Viorel Moldovan joacă sâmbătă, de la ora 17.00, cu Energeticianul Petroșani în deplasare, o victorie urmând să îi asigure primul loc în clasament la finalul sezonului indiferent de deznodământul jocului Academica Clinceni – Petrolul Ploiești, programat la aceeași oră. “Vom organiza o festivitate la noi acasă, duminică la prânz, pe stadionul Eugen Popescu. Băieții vor primi trofeul de campioni din partea FRF, apoi vor intra în vacanță“, au declarat pentru BazarMedia oficialii proaspăt promovatei Chindia Târgoviște. Premierea ar avea loc duminică, la ora 12.00, pe arena de lângă Turnul Chindiei. Jucătorii, antrenorii și conducătorii clubului vor participa seara la un banchet de final de campionat, organizat la un local din centrul orașului Târgoviște.

Trei meciuri la ora 17.00

În condițiile în care echipele care promovează direct au fost stabilite de week-end-ul trecut, duelurile din ultima rundă a campionatului se dau pentru locul 3, care duce la baraj. U Cluj are o misiune lejeră cu Pandurii, pe teren propriu, iar Petrolul, la două puncte în spatele lui U, se deplasează la Clinceni. Ambele meciuri, precum și cel al Chindiei de la Petroșani, vor începe la ora 17.00, doar primele două urmând să fie televizate. Petrolul ajunge la baraj dacă câștigă la Clinceni, iar U Cluj face cel mult egal cu Pandurii.

Liga I începe pe 13-14 iulie

Noul sezon al primei ligi va debuta aproape de jumătatea lunii iulie. Cel mai probabil, jucătorii Chindiei nu vor avea o vacanță mai lungă de două săptămâni, la capătul unui campionat în care au reușit să îndeplinească visul suporterilor de două decenii. Chindia va juca meciurile considerate pe teren propriu la Mioveni, cel puțin până în luna februarie a anului viitor. Între timp ar trebui ca autoritățile locale să demoleze, în regie proprie, tribuna a doua a stadionului Eugen Popescu, o parte a peluzei și bătrâna tabelă de marcaj. Proiectul pentru modernizarea stadionului conține și amenajarea unei căi de acces spre noua tribună a II-a dinspre Casa Armatei.

Cum arată clasamentul după 37 de etape:

  1. Chindia Târgoviște 85p
  2. Academica Clinceni 84p
  3. U Cluj 79p
  4. Petrolul Ploiești 77p

Foto: Eduard Găiseanu

Comments

comments

One Comment

  1. Corina

    August 18, 2022 at 8:26 am

    Va multumim ca ati impartasit aceste lucruri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *