Indolență, indiferență sau doar prostie? De ce au plătit la meciul cu Petrolul suporterii Chindiei care și-au cumpărat bilet la meciul cu CSM Reșița?

By
Updated: November 1, 2023

Amatorism dus la cote greu de imaginat! Ăsta este termenul pentru a descrie ce se întâmplă la Chindia Târgoviște după momentul 20 iunie, al instalării cuplului Cordoș Andrei – Petrescu Lorin în funcțiile executive, primul cu o minimă experiență de manager în sport, la U Cluj, celălalt – jucător de fotbal-tenis și patron al unei societăți care vinde materiale de construcții și desfășoară contracte cu autoritățile locale și nu numai. Cordoș a fost înlăturat de la Chindia după aproximativ trei luni și jumătate, iar impresia generală este că succesorul este și mai slab, puține apariții publice întărind ideea unui personaj cu serioase probleme de exprimare. “O să vedeți că va fi mai rău de acum, la multe capitole”, ne-a transmis deunăzi un important jucător din industria locală, angrenat în numeroase proiecte cu finanțări sportive. Vom lăsa timpul să decidă dacă așa este, însă până atunci, în numele suporterilor Chindiei și al dreptății, suntem datori să facem câteva precizări, atenție, după zeci de mesaje primite în seara meciului cu Petrolul, din Cupă.

Pe bani cu Reșița, gratis cu Petrolul! Dar nu pentru toți!

Cu fix două săptămâni înaintea meciului Chindia – Petrolul, din Cupa României, pe contul de Facebook al clubului a apărut anunțul că accesul va fi gratuit pentru abonați și pentru cei care își cumpără bilet la meciul cu CSM Reșița, din campionat. Vânzările au fost dezastruoase, 200-300 de tichete până sâmbăta trecută, când au fost comercializate tichete și la case, în ziua meciului cu CSM Reșița. Interes aproape zero din partea suporterilor, pentru un club care își sfidează angajații, foștii angajați, fanii și așa mai departe. De înțeles! Cu Reșița au venit câteva sute de oameni, însă marți seară s-au aflat în tribune peste 2.000 de spectatori, mai mult decât onorabil pentru un club care nu a făcut altceva decât să-i îndepărteze pe toți cei apropiați din iunie încoace. “Au greșit link-uri, comunicări, tot. Pe platforma prietenului lui Cordoș au apărut trei evenimente, bilete separate pentru cele două meciuri, dar și pachet. Cum au promovat ei toată treaba, am văzut la turnicheți, când ni s-a spus că biletele nu sunt valide și am fost trimiși la case. Alții s-au certat cu responsabilii de la ticketing, iar aceștia au deschis turnicheții cu cardurile lor de serviciu, după ce au rupt cotoarele biletelor de la meciul cu Reșița, ca nu cumva să iasă alții din stadion cu ele, să le dea altora de afară, în aceeași situație, și să iasă scandal și mai mare. Un circ total, am intrat la zece minute după startul jocului, la tribuna nouă (n.r capacitate 4.500 locuri, dar nu au fost mai mult de 1.000 de persoane în tribună) sunt doar șase turnicheți“, ne-au transmis suporteri ai Chindiei, în mesageria privată. De altfel, e limpede potrivit acelorași sesizări că Chindia a editat anunțul inițial cu biletele/pachetele pentru cele două meciuri, înlocuind termenul “bilet” cu “pachet”. Ghinioniștii care și-au achitat printre primii biletele cu Reșița au fost nevoiți să plătească și cu Petrolul. “Am dat 65 de lei să văd două meciuri. 40 pentru primul, alesesem poziție centrală, la sectorul D. Când am văzut că nu mai pot să intru cu Petrolul, mi-am cumpărat în margine, la D. Păi noi avem banii lui Lorin Petrescu!?”, s-au plâns suporterii, pe bună dreptate.

Președintele Chindiei, Lorin Petrescu, nu a putut fi contactat nici de această dată. De fapt, de la învestire și până în prezent, adică de mai puțin de o lună, interval în care Chindia a primit peste 1 milion de euro, exclusiv din fonduri publice, Petrescu a comunicat numai cu presa de casă. DB-sport solicită public asociaților clubului, Primăria și CJ Dâmbovița, măsuri urgente în dreptul lui Petrescu și Miriuță, principalii responsabili, după Cordoș, pentru declinul Chindiei Târgoviște și imaginea suferindă în fața suporterilor.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *