S-a săturat lumea! Aproximativ 200 de bilete vândute online (pe bani) de Chindia în 10 zile! Premieră, casele se deschid doar în ziua meciului

By
Updated: October 27, 2023

Chindia e aproape de încă un record negativ, cele mai puține bilete vândute la un meci oficial din vara lui 2019 până astăzi, de când au început să fie comercializate, după revenirea în prima ligă. Pentru jocul cu CSM Reșița, programat mâine, abia dacă s-au dat 200 de tichete, cu prețuri între 15 lei la Tribuna 2 și 40 lei la Tribuna 1, care asigură și accesul la confruntarea din Cupa României cu Petrolul, de marți. Asta în condițiile în care vânzarea exclusiv online a început acum 10 zile! Casele de la stadion nu au fost deschise niciun moment pentru aceste evenimente, clubul anunțând abia astăzi că se vor vinde bilete fizic doar în ziua meciului, sâmbătă, de la ora 9! Depopularea stadionului a fost progresivă în acest sezon: din 7.000 de spectatori cu Steaua, clubul a rămas cu aproximativ 5.000 cu Gloria Buzău, 3.000 cu Slobozia, ultimele asistențe fără a depăși borna de 1.000 de oameni, cu Dumbrăvița și cu Progresul Spartac. Sunt toate premisele ca mâine, cu CSM Reșița, să fie stabilit un record nedorit și rușinos, la cinci luni și o săptămână de la redeschiderea arenei din Târgoviște.

5.924 de bilete disponibile astăzi la prânz!

DB-sport.ro a centralizat situația tichetelor puse în vânzare de club pe portalul bilete.ro, asta după ce sub mandatul aceluiași președinte fără realizări Cordoș Andrei a fost reziliată inclusiv înțelegerea cu fosta companie responsabilă de ticketing. Vineri la ora 13.00 apăreau în sistem 5.924 de bilete disponibile la meciul de sâmbătă. Clubul are puțin peste 100 de abonați, masa presei 45 de locuri, zona VIP aproximativ 80, 370 locuri sunt în sectorul oaspeților, 350 zona tampon, așa că dintr-un total de aproximativ 7.500 de locuri cât are stadionul după reabilitare, ar fi ocupate în jur de 500, cu tot cu cele vândute pe bani, gratuități pentru copii, juniori, invitații etc. Din informațiile noastre, s-au produs încasări pentru 200 de bilete, până la ora amintită.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *