Primele declarații ale lui Lorin Petrescu în calitate de președinte al Chindiei: Cordoș a plecat pentru că se simțea departe de casă!

By
Updated: October 6, 2023

Chindia a organizat astăzi o conferință de presă la care au fost prezenți noul președinte al clubului, Lorin Petrescu, noul vicepreședinte, fostul și actualul șef al Centrului de Copii și Juniori, Nicu Croitoru, un jucător, Cornel Dinu, și (încă) antrenorul principal al echipei, Vasile Miriuță, omul care a retrogradat Minaur Baia Mare în Liga a 3-a la ultima experiență înainte de a semna cu Chindia.

Redăm mai jos, fără comentarii, principalele declarații ale lui Lorin Petrescu:

Mi-am dorit eu și cu actionariatul să avem un vicepreședinte din Târgoviste. Să fie un om de fotbal cu foarte mare experiență. Nu am avut decât varianta Nicu Croitoru.

Vrem să ne organizăm mai bine, să atragem sponsori, să funcționăm normal și să fim liniștiți.

Sunt mai multe discuții cu sponsori. Andrei Cordoș a plecat cu acordul părțtilor, nu a avut nicio pretenție financiară, nici el nici Eduard Stăncioiu. Au fost ințelegeri de comun acord. Andrei Cordoș era departe de casă, a zis că nu mai poate aduce un plus clubului.

Nu intrăm în polemici cu cei care nu ne vor binele.

Cine scrie de răul echipei nu ne vrea binele. Eu nu am timp să citesc. Am văzut câteva articole, nu le bag în seamă. Jucătorii sunt bulversați. Încerc să îi încurajez. Dacă ei joacă, avem rezultate.

Nu am stabilit cine va fi director sportiv. Vom vedea de luni incolo.

Astăzi se vor da salariile, la zi.

Nu știu, nu am auzit, ăsta este un lucru nou. Că ar avea memorii depuse jucătorii aduși în vară. 

Biletele: micșorăm prețurile și îi recompensăm pe cei care au plătit prețuri mari pentru abonamente. S-au vândut câteva abonamente. Dacă mă întrebați pe mine, eu le-aș scumpi.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *