Atac furibund al lui Miriuță înainte de meciul cu Dumbrăvița: “Răutate din partea ziarului local și național” + discurs de elev de clasa a doua, într-un monolog de nici două minute

By
Updated: September 22, 2023

Presa e de vină! Numai răutăți, nimeni nu e pozitiv! Așa a încercat Vasile Miriuță, omul adus din șomaj pe banca Chindiei de către președintele Cordoș Andrei, după “execuția” lui Dragoș Militaru, să găsească vinovați pentru evoluțiile modeste, într-un monolog video pe pagina de Facebook a clubului, cu puține ore înaintea meciului cu Dumbrăvița (sâmbătă, ora 11.00, Eugen Popescu).

Redăm mai jos cuvintele lui Miriuță, omul cu care Minaur Baia Mare a retrogradat în vară în Liga a 3-a, cu tot cu erorile gramaticale “din dotare”, cu mențiunea că DB-sport.ro a salvat clipul video de pe pagina oficială AFC Chindia, având dovezi solide în cazul în cazul în care administratorul paginii va șterge postarea:

“Se face o lună de când am ajuns aicea (n.r aici). Au fost patru jocuri foarte grele, părerea mea. Ne-am dorit să facem mai multe puncte, dar încă o dată (!) ne trebuia mai mult timp mie și băieților. Ne așteaptă un meci la fel de greu cu Dumbrăvița. Pentru că încă o dată, am o lună de când am ajuns aici (n.r de data asta s-a exprimat corect), dar am văzut prea multă răutate din partea ziarului local și național. Și când s-a bătut la Pitești (n.r reflexiv folosit greșit) nu am văzut un comentariu pozitiv. Pentru că încă o dată: e echipa comunității, nu e nici echipa lui Miriuță, nici echipa lui Cordoș, din ce am văzut încă o dată că se scrie în ziarul local și multe lucruri din ăstea nu fac bine, fac rău. Deci încă o dată fac un apel ca suporterii să fie alături de jucători, pentru că încă o dată: îi văd cum se pregătesc”.

Încă o dată: suporterii îți cer DEMISIA!

După meciurile de tristă amintire cu Gloria Buzău, Unirea Slobozia și Ceahlăul Piatra Neamț, din care echipa a strâns doar două puncte, fanii Chindiei au cerut demisia lui Miriuță. Ba mai mult, unii au fost ironici la adresa antrenorului cu care Baia Mare a retrogradat de curând în Liga a 3-a: “Lasă-ne să ne pregătim și noi pentru Liga a 3-a”, a fost mesajul postat de suporteri chiar de ziua tehnicianului Miriuță (foto mai jos). 

*Nu mai există niciun ziar tipărit zilnic în județul Dâmbovița de ani buni!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *