“Luptăm, iar la final ne bucurăm!” Concluziile lui Robert Moldoveanu după primul meci și primul gol la Chindia

By
Updated: August 9, 2023

Robert Moldoveanu a marcat singurul gol al Chindiei în meciul de debut în Liga a 2-a, 1-1 cu echipa lui Daniel Oprița, pe stadionul Eugen Popescu. Atacantul în vârstă de 24 de ani a executat la firul ierbii penalty-ul din minutul 2, scos tot de el, în secunda 50 a meciului, după ce a fost ținut de Dean Beța. “Atmosfera este bună, încercăm să facem un grup unit și să ne atingem obiectivul de a ajunge în prima ligă. Lupta nu va fi ușoară, dar noi trebuie să luăm fiecare meci în parte, să dăm tot ce putem și la final să ne bucurăm”, a mai completat Moldoveanu. Este frustrant, să zic așa, pentru că am luat golul la ultima fază și suntem puțin supărați, dar ăsta este fotbalul și mergem mai departe”, a concluzionat marcatorul Chindiei, după ce a echipa sa a fost egalată în prelungirile prelungirilor, dintr-o poziție neregulamentară.

… despre 11m: A dat o minge în spatele apărării (n.r Dean Beța), eu am fugit după ea și din greșeală m-a atins. Am căzut și a fost penalty.

… despre planurile lui la Chindia: Mi-am propus să joc cât mai mult și să îmi ajut echipa să marchez cât mai multe goluri până la final și să promovăm!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *