“Să fim cu toții pe aceeași lungime de undă!” Mesajul căpitanului Chindiei, Cornel Dinu, aproape de finalul pregătirilor

By
Updated: July 28, 2023

Chindia a traversat cea mai agitată perioadă intercompetițională din istoria recentă a clubului. Retrogradării în Liga a 2-a i-au urmat multiplele schimbări la nivel de conducere, staff și lot, dar și probleme financiare care au părut fără rezolvare, o bună bucată de timp. Până la urmă, a fost încropit un lot, care înțelegem că va fi îmbunătățit, a fost instalată o nouă conducere. au început să fie achitate și datoriile, iar lucrurile par să se îndrepte spre făgașul normal. La 34 de ani, Cornel Dinu este cel mai experimentat jucător de pe Eugen Popescu, fundașul evoluând doar pentru echipe din Târgoviște în întreaga sa carieră. Dinu, Șerban și Ioniță sunt singurii seniori care au rămas la Chindia după retrogradare, lor urmând să li se alăture în curând Nasser Chamed. “Totul s-a schimbat. E un nou început. Stadionul, echipa, toate sunt altfel. Ne dorim cu toții să revenim în Liga I. Nu am apucat să ne bucurăm în Liga I de acest stadion. Nu mi-am dorit să plec de la Chindia, au fost doar variante de rezervă cele despre care s-a vorbit. Avem un antrenor tânăr, cu dorință de afirmare. Trebuie să fim cu toții pe aceeași lungime de undă”,   a declarat Cornel Dinu la Digisport.

Debutul Chindiei în sezonul 2023-2024 al Ligii a 2-a se va produce marți, 8 august, ora 21.00, pe Eugen Popescu, cu CSA Steaua București. Până atunci, Chindia va disputa două jocuri amicale, cu Pucioasa (astăzi, ora 18.00) și cu Șelimbăr (sâmbătă, ora 11.00), ambele cu porțile închise.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *