Impresii de la amicalul Chindiei cu Ceahlăul. Joc consistent, teren perfect, începe să se lege o nouă echipă

By
Updated: July 19, 2023

Chindia a încheiat seria meciurilor amicale din cantonamentul montan cu o remiză, 1-1 cu Ceahlăul Piatra Neamț, de curând promovată în Liga a II-a, după ce anterior le învinsese pe Alexandria (3-0) și Sepsi II (2-0). Jocul s-a disputat la baza CampoVerde din Ghimbav, pe un teren impecabil, de altfel Chindia poposise aici și în pauzele de vară dintre precedentele sezoane, începând chiar cu cantonamentul din 2019, imediat după accederea în Liga I. Golurile au fost marcate de Anton, în minutul 30, pentru nemțeni, respectiv Dodoi, în minutul 47, pentru Chindia, care a dominat cea mai mare parte a meciului și a ratat alte câteva șanse mari, inclusiv în ultimele secunde ale meciului. Semn că, deși în mod clar mai e nevoie de oameni în atac, Chindia ajunge rapid spre careul adversarului, cum s-a întâmplat și în celelalte jocuri amicale.

*** La meci a fost prezent tot staff-ul Chindiei, adică președintele Andrei Cordoș, vicepreședintele Lorin Petrescu, directorul sportiv Eduard Stăncioiu,  directorul tehnic Renzo Rossi, team-manager-ul Irinel Voicu și delegatul echipei, Dragoș Pătru. Primii trei au urmărit amicalul de pe partea opusă băncilor tehnice.

*** Alexandru Petre, unul dintre tinerii de perspectivă ai Chindiei, legitimat de un an la clubul târgoviștean, a împlinit miercuri 19 ani. Petre a evoluat în partea secundă a amicalului cu Ceahlăul. După cină, a sărbătorit ziua de naștere alături de colegi, care i-au pregătit un tort, la hotelul din Poiana Brașov la care este cazată delegația târgoviștenilor de lunea trecută.

*** Andrei Șerban s-a accidentat acum câteva zile și a venit mai devreme la Târgoviște pentru investigații și recuperare. La acest capitol, trebuie menționat că de partea medicală a echipei de seniori a Chindiei se va ocupa, cel mai probabil, dr. Alexandru Catană. În ultimele două sezoane, medicul echipei a fost Stelian Sorică, acesta anunțând din primăvară că nu va mai continua la Chindia după finalul sezonului 2022-2023.

*** Suporterii echipei care au fost lângă Chindia și la testele cu Slobozia, din Ghencea, sau Alexandria, tot la Ghimbav, au fost și miercuri la baza Campoverde. S-au făcut poze, s-au împărțit impresii și urări de bine pentru sezonul care începe în week-end-ul 5-6 august. Tragerea la sorți a țintarului noului campionat al Ligii a II-a va avea loc astăzi, la ora 12.00, la sediul FRF.

*** La Ceahlăul evoluează, printre alții, și Mihai Neicuțescu, fost jucător al Chindiei în urmă cu patru ani. La acea vreme, Neicuțescu reușise un debut fulminant în Liga I, două goluri pentru Chindia în primele cinci etape ale campionatului 2019-2020, cu Gaz Metan Mediaș (2-2) și cu CFR Cluj (1-4). Golul de la Mediaș avea să fie primul înscris de Chindia în prima ligă după o absență de 21 de ani. La Ghimbav, Neicuțescu a încasat un cartonaș galben, spre finalul meciului, după ce a fost introdus aproape de minutul 60.

*** Chindia a încheiat miercuri seară vânzarea abonamentelor pentru campionatul care va începe peste aproximativ două săptămâni. Detalii despre cum au reacționat fanii la inițiativa clubului și despre ultimele pregătiri pentru noul sezon vor fi oferite de conducere într-o conferință de presă.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *