Primele abonamente pentru fanii Chindiei, pe “Eugen Popescu”. Ce prețuri au și când începe campionatul Ligii a II-a

By
Updated: July 17, 2023

Chindia s-a întors acasă după patru ani în exil, și tot după patru ani am decis să reactivăm pagina de web db-sport.ro, care, anterior promovării echipei-fanion a județului în Liga I, strângea așa cum bine vă amintiți mii sau zeci de mii de vizualizări reale per material. Am considerat că este nevoie ca informația să revină într-un mediu curat, externalizând serviciile editoriale, cu oameni noi, la timpuri noi. Ca și la Chindia :).

Revenind pe subiect, clubul târgoviștean a pus în vânzare abonamente pentru toate buzunarele, între 225 lei în sectoarele de margine ale tribunei vechi și 900 lei în zona centrală a tribunei noi. Asupra politicii de prețuri nu vom comenta noi, au făcut-o și o fac suporterii, e dreptul lor, cert este că echipa are nevoie de sprijinul fanilor în tentativa de a reveni rapid pe prima scenă a fotbalului românesc.

Abonamentele se vând la stadion, la casa de bilete, astăzi, mâine și miercuri, între orele 12-20, conform unui comunicat transmis de club. Primii 1000 de suporteri vor primi cadou o eșarfă în culorile și cu însemnele clubului. De notat că abonamentele de acum sunt primele vândute de Chindia pentru meciurile de pe teren propriu în toată existența clubului. De luat în calcul și poziția noii conduceri a Chindiei, care, potrivit sursele noastre, va oferi invitații la meciurile oficiale doar asociaților, sponsorilor și jucătorilor/angajaților clubului, practică normală la o echipă care se respectă.

Noul sezon al Ligii a II-a va începe în week-end-ul 5-6 august, iar tragerea la sorți a țintarului va avea loc pe 20 iulie. Evident, toate detaliile vor fi aici, pe db-sport.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *