“Vrem stadion” | Jucătorii și suporterii Chindiei le-au cerut autorităților să demareze urgent modernizările. 2.000 de oameni la premierea de pe Eugen Popescu

By
Updated: June 3, 2019

A fost atmosferă de sărbătoare din nou la Târgoviște, la premierea campioanei Ligii a II-a, într-o festivitate organizată de Federația Română de Fotbal. Peste 2.000 de suporteri au răspuns apelului lansat exclusiv în mediul online, sâmbătă seară, imediat după finalul jocurilor din ultima etapă a campionatului. FRF i-a trimis pe Eugen Popescu pe Gabriel Bodescu și Mihai Stoichiță, în condițiile în care președintele Răzvan Burleanu a fost week-end-ul trecut la finala Ligii Campionilor de la Madrid. Căpitanul și golgheterul Chindiei, Cristi Cherchez, a ridicat trofeul, la capătul unei festivități care nu a durat mai mult de 20 de minute.

Cristian Stan: în septembrie încep lucrările la stadion!

Jucătorii Chindiei și suporterii le-au cerut autorităților să demareze de urgență lucrările de reabilitare la stadionul Eugen Popescu. “Vrem stadion” au strigat 2.000 de fani, alături de fotbaliștii lui Viorel Moldovan, care vor juca în Liga I la Mioveni, la aproape 90 de km de fieful promovării. “Reabilitarea stadionului reprezintă prima intevenție care vizează modernizarea acestei baze sportive, din ultimii aproape 50 de ani, fiind foarte greu de acoperit, în numai doi-trei ani, deceniile de nepăsare față de soarta echipei de fotbal și față de stadion. Primăria Târgoviște va începe lucrările de reabilitare a stadionului “Eugen Popescu” cel târziu în septembrie, urmând ca acestea să dureze cel mult 12 luni”, a transmis primarul Cristian Stan, anunț care nu a fost tocmai pe placul microbiștilor din tribune. Realitatea este că, în acest moment, Primăria nu dispune de fonduri pentru a renova arena, iar perspectivele nu sunt îmbucurătoare în această direcție. Consilierii locali au aprobat intenția de a contracta un credit pentru mai multe investiții, banii urmând să fie trași cel mai probabil în 2020. Autoritățile nu au depus încă documentația pentru obținerea creditului. În condițiile avansate, Chindia are toate șansele să joace la Mioveni tot sezonul 2019-2020.

Moldovan, sub semnul întrebării

Deși și-a îndeplinit obiectivul și a readus Târgoviștea în Liga I după 21 de ani, Viorel Moldovan nu este sigur că va continua la Chindia. Sursele ProSport spun că “Comisarul” este dorit insistent la Poli Iași. Fostul internațional e considerat principalul artizan al promovării, într-un sezon în care conducerea a mutat consistent pe piața transferurilor, mai ales în pauza competițională din iarnă.

Foto: Eduard Găiseanu

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *