Moldovan: Așteptăm un stadion arhiplin cu Metaloglobus

By
Updated: May 15, 2019
Antrenată din vara anului trecut de către fostul internațional Viorel Moldovan, Chindia e aproape de o performanță istorică, promovarea în Liga I după mai bine de două decenii. Chindia stă doar la mâna ei în finalul sezonului, care aduce două confruntări consecutive pe teren propriu, cu Metaloglobus în etapa a 36-a și cu Luceafărul Oradea în etapa a 37-a. Tehnicianul roș-albaștrilor și-a felicitat echipa după victoria de la Târgu Jiu, 2-0 cu Pandurii, la capătul unui meci dominat de la un capăt la altul și a făcut un apel la fani să umple tribunele la partida de duminică.
– Domnule Moldovan, victorie foarte importantă la Târgu Jiu. Cum a fost?

– Am complicat noi puțin meciul. În prima repriză am avut câteva ocazii de a debloca scorul, chiar și un penalty ratat. La pauză le-am spus băieților că trebuie să fim mult mai concentrați la finalizare. Am reușit ce ne-am propus în a doua repriză. Bravo lor, super-atitudine. Ne-am jucat un pic cu ocaziile, iar când nu marchezi riști destul de mult.
Sunteți pe primul loc, cu trei meciuri înainte de finalul sezonului.
– Urmează meciul dintre Clinceni și U Cluj, vom vedea ce va fi. Trebuie să rămânem concentrați. Important este să promovăm, că va fi cu o etapă sau cu două înainte de final, cu atât mai bine. Totul depinde numai de noi.
Ce rezultat vă doriți la meciul de joi?
– Sincer? Să bată Clinceni. Dar și noi trebuie să batem apoi pe Metaloglobus (n.r duminică, ora 12.00, stadion Eugen Popescu) ca să putem sărbători. Trebuie să fim echilibrați, pentru că deocamdată nu e jucat nimic.
Aveți două partide consecutive pe teren propriu, două șanse să vă bucurați alături de fani.
– Așteptăm un stadion arhiplin duminică, suporterii să vină să susțină echipa. Avem mare nevoie de ei.
– Ce înseamnă pentru dumneavoastră acest parcurs extraordinar al Chindiei în campionat?
– E rezultatul muncii noastre de aproape un an a unui grup extraordinar. Trebuie să confirmăm parcursul cu promovarea pe care ne-o dorim cu toții. Târgoviștea merită să fie în Liga I. Stau și mă gândesc că anul trecut s-a pierdut un baraj de promovare la penalty-uri. Nu este ușor să iei echipa după un așa moment, după o risipă de energie și să fii atât de aproape de promovarea directă. Mai avem puțin, foarte puțin.
– Vedem la Târgu Jiu un stadion nou-nouț și o echipă aflată aproape de Liga a III-a. Târgoviștea e aproape promovată în Liga I, dar nu are stadion.
– Mi-aș dori și eu să avem un astfel de stadion. E păcat, mare păcat. Sunt anumite probleme care mă depășesc. Oricum, sper să văd în curând așa ceva și la Târgoviște.
– Mesajul către suporteri?
– Să vină în număr mare, să umple tribunele. Eu sper să ne bucurăm cu toții duminică. Dacă nu, etapa următoare, cu Oradea, tot acasă și tot cu stadionul plin.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *