Moldovan: Suntem mai aproape ca niciodată de promovare. Am un grup senzațional la Târgoviște

By
Updated: May 13, 2019

Chindia a făcut spectacol cu CS Balotești, 6-0 pe Eugen Popescu, într-un meci transmis live de DB-sport.ro și urmărit din tribune de peste 2.500 de spectatori, cel puțin până la primele picături de ploaie. Liviu Mihai (2), V. Alexandru, Rață, Cherchez și Neicuțescu au punctat în fața echipei din Ilfov, virtual retrogradată în Liga a III-a. Roș-albaștrii și-au trecut în cont și alte șanse bune, partida constituind practic un antrenament cu public în perspectiva deplasării de la Târgu Jiu. “Băieții au dat dovadă de maturitate profesională și trebuie felicitați. Asta le-am cerut. Să știți că nu este ușor să joci împotriva unor astfel de echipe, dar dacă le tratezi cu maximă seriozitate și concentrare  ai parte de asemenea victorii. De mult n-am mai stat atât de liniștit. Mi-aș fi dorit o diferență mult mai mare. Am avut posibilitatea să o facem. Să nu îl mâniem totuși pe Dumnezeu. În prima repriză am fost impecabili. Apoi, la un confort de patru goluri, am mai slăbit un pic ritmul“, a vorbit Viorel Moldovan după victoria simplă cu Balotești. Chindia s-a apropiat la un singur punct de liderul Academica Clinceni, cu patru etape înainte de finalul campionatului. Academica a remizat cu ASU Poli, 2-2, cu gol marcat în al treilea minut al prelungirilor. “Nu aș vrea să vorbesc despre calcule. Vreau să rămânem precauți și echilibrați. Dacă va fi să promovăm matematic cu o etapă sau două înainte de final, cu atât mai bine. Poate fi și după ultimul meci. Important este să câștigăm fiecare meci“, a comentat Moldovan. În ultimele runde, Chindia va juca la Târgu Jiu, apoi acasă cu Metaloglobus și Luceafărul și în deplasare la Petroșani.  Moldovan își laudă jucătorii, dar cere concentrare maximă la partidele care vin:”Avem un grup senzațional, sunt mândru că antrenez Chindia Târgoviște. Am reușit să formăm o stare de spirit extraordinară. Le-am spus mereu băieților că mentalul va face diferența în finalul campionatului. Programul pare să ne avantajeze. Trebuie să muncim. Punctele nu vor veni din cer. Suntem mai aproape ca niciodată de promovare. Lumea simte momentul și își îndreaptă atenția spre Chindia Târgoviște. Așteptăm suporterii să ne susțină la jocurile care au mai rămas și să ne bucurăm împreună”.

Tribuna: PRO-MO-VA-RE!

Mult mai vocali decât la alte jocuri, suporterii Chindiei au rămas minute bune după finalul meciului în tribune și s-au bucurat alături de favoriți. “Promovare, promovare“, au strigat fanii, unii dintre ei anunțându-și prezența și marți, la Târgu Jiu, la jocul care ar putea lămuri, în mare măsură, calculele legate de promovarea directă. În aceeași etapă, a 35-a, Academica Clinceni întâlnește U Cluj, joi de la ora 18.00.

Chindia: Aioani – Martac (72 Acasandrei), Șandru, C. Dinu, Dumitrașcu – Mihaiu, Novac, L. Mihai (58 Șerban), Rață – V. Alexandru (58 Cherchez), Neicuțescu. Antrenor: Viorel Moldovan.

Balotești: Iordan – Mitrache, Flămînzeanu, Marciuc, Voineag (21 Clătinici) – Fl. Niculae, Ghiță (41 Capotă), R. Mihai, G. Mihai – Neagu (46 Al. Stoica), V. Mihai. Antrenor: Marius Niță.

Cum arată clasamentul după 34 de etape:

  1. Academica Clinceni 77p
  2. Chindia Târgoviște 76p
  3. U Cluj 72p

50 de fani va avea Chindia la Târgu Jiu

248 km despart Târgoviștea de orașul lui Brâncuși

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *