Prognoză înfricoșătoare | Meciul Chindiei de la Snagov ar putea fi amânat + câți suporteri vor să facă deplasarea

By
Updated: May 6, 2019

Sportul Snagov – Chindia e ultimul joc al etapei a 33-a din Liga a II-a, programat într-o zi în care ANM anunță fenomene severe pentru sudul și sud-estul României. Capitala și județele învecinate ar putea fi lovite după-amiază de ploi torențiale, cu vânt puternic și căderi de grindină, nefiind exclusă nici apariția tornadelor, de genul celei produse în Călărași și Ialomița zilele trecute (foto). Conform prognozelor, viteza vântului la rafală ar putea depăși astăzi 100 km/h. O eventuală decizie de amânare a meciului îi va aparține centralului Florin Andrei (Tg. Mureș). Programarea meciului la ora 18, la solicitarea posturilor TV deținătoare de drepturi, anulează practic amânarea în primă fază a startului cu o oră, așa cum prevede regulamentul. Dacă nu se va disputa astăzi, partida ar urma să fie reprogramată cel mai probabil pentru mâine.

Precedent la Năvodari

Chindia n-ar fi la prima amânare a unui joc oficial din Liga a II-a din cauza condițiilor meteorologice. În martie 2013, partida de la Năvodari, cu Săgeata, a fost amânată pentru a doua zi, din pricina vântului puternic de pe litoral. Cazați o zi în plus la hotelul lui Gică Hagi, târgoviștenii au pierdut confruntarea cu 1-4 și s-au dus pe toboganul retrogradării.

Peste 100 de fani vor însoți echipa

Chindia va avea astăzi cea mai numeroasă galerie la un joc disputat în deplasare în acest sezon. În condițiile în care partida a fost programată luni, iar plecarea suporterilor se face în jurul orei 15, peste 100 de microbiști și-au anunțat intenția de a susține echipa la Ghermănești. Unii vor face deplasarea pe cont propriu, iar alții cu un autocar închiriat de fani cu vechime în deplasările roș-albaștrilor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *