Opt finale pentru promovare. Deplasări grele + derby acasă cu Academica. PROGRAMUL Chindiei în ultimele etape ale campionatului

By
Updated: April 16, 2019

Învingătoare în ultimele trei jocuri din Liga a II-a, 3-0 cu Brăila, 2-0 la Ripensia și 1-0 cu ACS Poli, Chindia ocupă loc de promovare directă și are, aparent, un program mai accesibil decât restul adversarelor din lupta pentru promovare în finalul sezonului. Ecartul față de liderul Academica Clinceni e de patru puncte (70 ilfovenii, 66 Chindia), pentru ca următoarea clasată, U Cluj, să stea la trei puncte în spatele echipei lui Viorel Moldovan. Sportul Snagov și Petrolul s-au îndepărtat de primele locuri după ultimele rezultate. Chindia va juca sâmbătă la Arad, cu UTA (etapa 31), apoi o va primi pe Academica, joi, 25 aprilie, ora 17.00, pe Eugen Popescu, într-un veritabil derby pentru Liga I. Iată programul primelor trei clasate în etapele rămase de disputat din sezonul 2018-2019:

Et. 31: UTA – Chindia, Academica – Metaloglobus, Brăila – U Cluj

Et. 32: Chindia – Academica, U Cluj – Ripensia

Et. 33: Snagov – Chindia, ACS Poli – U Cluj, Academica – Energeticianul

Et. 34: Chindia – CS Balotești, U Cluj – UTA, ASU Poli – Academica

Et. 35: Pandurii – Chindia, Academica – U Cluj

Et. 36: Chindia – Metaloglobus, Aerostar Bacău – Academica, U Cluj – Snagov

Et. 37: Chindia – Luceafărul, CS Balotești – U Cluj, Academica – FC Argeș

Et. 38: Energeticianul – Chindia, Petrolul – Academica, U Cluj – Pandurii

Foto: Ionuț Iacob

Comments

comments

One Comment

  1. ilie ionita

    April 17, 2019 at 5:52 am

    Cred ca intra clinceni si CHINDIA , iar u cluj merge la baraj . Nu prea au cum sa piarda cei de la clinceni si inca ceva , am inteles ca ar fi de fapt fcsb 2….nu stiu sigur , dar daca este asa atunci va promova . Vom vedea !!! HAI CHINDIA !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *