Obligatoriu victorie! Chindia întâlnește astăzi lanterna roșie a Ligii a II-a

By
Updated: April 5, 2019

Chindia deschide etapa a 28-a a ligii secunde, cu un joc pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, ultima clasată (16p) cu șanse pur teoretice de a evita retrogradarea. Partida programată pe Eugen Popescu, de la ora 17.00, pare un simplu antrenament cu public pentru târgovișteni, care sunt obligați să facă repede uitat eșecul din runda trecută de la Constanța. Cu un succes, Cherchez &. co ar urca pe loc direct promovabil cel puțin până sâmbătă seară, când se joacă U Cluj – CS Mioveni. Chindia are 57 de puncte, la fel ca U, dar cu două mai puțin față de Snagov (59) și patru în spatele Academicii Clinceni (61p), cele două fruntașe din Ilfov urmând să se întâlnească în meci direct duminică, de la ora 12.30. “Cu o singură excepție, Neicuțescu – suspendat o etapă după eliminarea de la Farul, toți jucătorii sunt apți pentru confruntarea cu Brăila. Poate reveni și Alin Dudea, depinde ce va decide antrenorul. Nu avem decât varianta victoriei astăzi”, a prefațat președintele Chindiei, Marcel Ghergu, disputa din această după-amiază.

Cu Brăila după fix un an!

În 2018, tot pe 5 aprilie, Chindia pierdea la Brăila cu 0-1, un joc care s-a încheiat cu tensiuni între cei câțiva suporteri care au făcut deplasarea la malul Dunării și doi dintre fotbaliști. Ovidiu Morariu și Iustin Popescu au fost excluși din lot la câteva zile după incident. Primul nu a mai prins finalul sezonului la Târgoviște, în timp ce Popescu a continuat aici, dar a bifat foarte puține minute în tricoul Chindiei în meciurile oficiale din acest sezon.

“Îi așteptăm aproape de noi pe suporteri, avem nevoie de susținerea lor. Împreună putem duce Chindia în Liga 1!“,  Mihai Leca, Chindia Târgoviște, pentru site-ul oficial al clubului, afcchindiatargoviste.ro

Foto: Ionuț Iacob

Comments

comments

3 Comments

 1. Ionel

  April 5, 2019 at 8:45 am

  Daca nu bateti nici pe Braila, apucati- va de altceva…La astia ar trebui sa le dati un sac de goluri. Sa mai faceti golaveraj…Sa nu le dati pe toate din campionatul asta…Sa mai lasati si pentru meciurile urmatoare. Atentie la Ripensua ! Este Pelici, prietenul vostru acolo…Atentie cu gafele ! BAFTA !

 2. Ionel

  April 5, 2019 at 8:50 am

  Ca tot spuneti ca se implineste fix un an astazi… N-ar fi bine sa- l aniversam cu o introducere in poarta a lui Popescu. Sa-l iertam ca suntem in postul Pastelui, nu ? Tot raul spre bine…Cu Aioanei asta vad numai goluri in poarta Chindiei. Sut la poarta so goòooool…Aioanei doarme !

 3. Ionel

  April 5, 2019 at 4:06 pm

  Am jucat turca, chiar daca am castigat. Trebuia sa le dam multe goluri astora de la Braila. Noi ne- am facut de ras si eram la egalitate la pauza. Nu stiu,eu vad ce joaca echipa, nu altceva. Un fotbal slab si fara orizont. Este lesne de inteles de ce pierdem puncte cu Constanta si alte echipe la fel de slabe. Nu avem consistenta in joc. Mingea aia nu prea reusim sa o tinem mult, pierdem multe mingi la mijlocul terenului. Jucam prea haotic…Asta vad eu…Nu avem o viziune de joc. Nu stiu ce fac ei la antrenament. Joaca prost…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *