Bălașa schimbă ofițerul de presă. La Pucioasa vine un angajat al Primăriei Târgoviște + vedere din Costa del Sol după meciul istoric cu Krasnoiarsk

By
Updated: March 20, 2019

Noi mutări la divizionara C FC Pucioasa, formație suspectată în această iarnă că ar fi aranjat un meci amical în cantonamentul din Turcia: conducerea clubului a decis să renunțe la serviciile ofițerului de presă Adrian Albu, angajat cu normă întreagă la o firmă de curierat.  “Da, am reziliat, eu nu prea mai aveam timp să vin la antrenamente, s-a decis că este mai bine așa“, a confirmat Albu, absolvent de Jurnalism și fost colaborator al ProSport. În locul său a fost cooptat imediat Ionuț Parghel, casier la Direcția Complex Turistic și de Natație Târgoviște, entitate aflată în subordinea directă a Primăriei Târgoviște. Obișnuit cu colaborările plătite exclusiv din bani publici, fost ofițer de presă la Urban Titu și FC Aninoasa – cluburi finanțate în trecut de primăriile din localitățile respective – Parghel este unic administrator și asociat al unui SRL care, ați ghicit, derulează contracte de promovare a imaginii autorităților locale. Schimbările vin la câteva zile după ce președintele Cristian Mitrea a anunțat că își transferă multe dintre atribuții directorului sportiv Cristi Bălașa, iar pe banca tehnică a fost instalat cuplul Cosmin Lunescu – Valentin Marian, ultimul abia întors dintr-un turneu-vacanță în Dubai, cu puștii de la Kinder Târgoviște, clubul familiei Prisăcaru.

Vederi de pe Costa de Sol, de Valentine’s Day

La două zile după meciul cu cântec cu Yenisey Krasnoiarsk (prima ligă din Rusia), câștigat de Pucioasa cu 1-0 – victorie care a primit cote între 7 și 11 la casele de pariuri – președintele clubului a apărut pe rețelele de socializare în fotografii surprinse în Costa del Sol, una dintre locațiile exclusiviste de pe litoralul spaniol (foto, sursa: TripAdvisor). Aveam concediul programat, dinainte să stabilească Cristi cantonamentul în Antalya“, am redat ultima declarație a lui Mitrea pentru DB-sport, oficialul dâmbovițean refuzând ulterior să răspundă apelurilor telefonice sau mesajelor.

Bălașa continuă să amenințe

Prezent săptămâna trecută la emisiunea Sport Show a postului Columna TV, antrenorul de la Pucioasa a amenințat și jignit, din nou, administratorul DB-sport.ro. Producția poate fi încă urmărită pe canalul de Facebook al postului amintit. Bălașa a avut câteva derapaje verbale grave, taxate de moderator, și care ar putea atrage sancțiuni pentru post, în cazul sesizării CNA. “Avem dosarul pregătit, o să mergem în instanță“, a transmis, printre jigniri, directorul sportiv de la FC Pucioasa.

DB-sport.ro și BazarMedia au solicitat, în repetate rânduri, o poziție oficială pe subiect din partea Primăriei Pucioasa, care virează 200.000 lei în acest sezon în conturile clubului. Până la această oră, edilii orașului nu au dorit să ofere vreun comentariu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *