Trei puncte mari | Chindia a câștigat pe final în Trivale

By
Updated: March 2, 2019

Chindia s-a impus la limită la Pitești, în finalul unui joc plictisitor, departe de așteptările suporterilor celor două echipe de tradiție. Cel mai important, însă, echipa lui Viorel Moldovan și-a atins obiectivul, a luat toate punctele și e în grafic în debutul părții a doua a campionatului. Din prima repriză n-am consemnat decât penalty-ul inventat de central și ratat de Buhăescu și injuriile spectatorilor piteșteni la adresa Chindiei. La reluare, Panait a luat repede al doilea galben, iar de aici terenul s-a înclinat către poarta alb-violeților. Fără ocazii mari, cel puțin până la bara celuilalt Panait (79), care avea să anticipeze singura reușită a dâmbovițenilor. Izbăvirea a venit de la Leca (89), după un corner scurt bătut de Mihaiu. Trei puncte uriașe în contul Chindiei și prima înfrângere acasă pentru FC Argeș, chiar de ziua lui Emil Săndoi (54 ani), contestat și el de oamenii din tribune după golul lui Leca.

Atmosferă deprimantă

Cu toate eforturile organizatorilor, tribunele au rămas goale la meciul de vineri seară. N-au fost mai mult de 400 de spectatori, în condițiile în care doamnele și domnișoarele au avut intrarea liberă. Micuța galerie a gazdelor a continuat războiul cu primarul Piteștiului, iar microbiștii de la tribuna I i-au fluierat constant pe jucătorii lui Viorel Moldovan. Chindia a avut și ea suporteri în Trivale, puțini însă pentru un derby de orgoliu precum cel cu FC Argeș.

Șase puncte pe final

Chindia a câștigat ambele jocuri oficiale din 2019, 3-2 cu Aerostar Bacău și 1-0 cu FC Argeș. De fiecare dată, dâmbovițenii au punctat în ultimele zece minute pentru victoriile care îi țin cu șanse reale în lupta pentru promovarea directă. Week-end-ul viitor se anunță un meci de foc pe Eugen Popescu, împotriva Petrolului. Data și ora jocului vor fi anunțate luni de FRF, de comun acord cu posturile TV deținătoare de drepturi.

FC Argeş: Oct. Popescu – D. Oancea (Ct. Barbu 89′), Turda, Gugu, Hreniuc – Şerbănică, Andr. Panait, I. Şerban – I. Năstăsie (cpt.)(R. Costin 80′), Buleică (Tofan 58′), Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi
Chindia: Aioani – Martac, Bg. Şandru, Leca, Dumitraşcu (Raţă 63′) – Andr. Şerban (A. Mihaiu 58′), Liv. Mihai, D. Panait, Cr. Neguţ – D. Florea, Cherchez (cpt.)(Neicuţescu 77′). Antrenor: Viorel Moldovan

Foto: Silviu Duinea / Facebook Fotbal Club Argeș Pitești

Comments

comments

One Comment

  1. eugen

    March 3, 2019 at 10:31 am

    Nu suntem agreaţi ân liga 1 pentru că sunt alte echipe cu bani mai mulţi şi interes mai mare, stadioane competitive. Noi n-am trezit târziu, am risipit puncte aiurea cu echipe mici în tur şi acum ne joacă Snagov şi Clinceni în fiecare etapă cu victorii chinuite, dar sunt victorii. Din păcate pentru noi, le-am învins pe amândouă în turul campionatului. Pe Snagov chiar la scor de neprezentare şi mai mult….Acum, de ruşinea lui Moldovan, am mai sosit ceva întăriri care se văd în teren. S-a cam făcut apărarea bună, şi mai sunt printre marcatori noii sosiţi. Cherchez puturos şi neinspirat, s-a dat la fund….Nu ne rămâne decât să nu ne mai intereseze ce face Snagov, Clinceni sau celelalte două echipe din faţă, să câştigăm noi toate meciurile şi vom vedea la final. Nu-mi place să văd Snagov şi Clinceni acolo în faţă, vor mai fi meciuri şi probabil că vor mai pierde şi ei puncte…Nu trebuie să pierdem noi, chiar din meciul cu Petrolul. Să câştigăm neapărat acest meci, să-i lăsăm sub noi, nu ? Concentrare şi goluri multe în poarta tuturor echipelor. Cred că suntem cea mai bună echipă în momentul de faţă. Este păcat să promoveze cele din Ilfov…Nu-i corect…Baftă ! Victorie cu Petrolul !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *