Liber la transferuri? FIBA poate ridica în martie interdicțiile impuse clubului CSM Târgoviște | Ce trebuie să facă târgoviștenii

By
Updated: February 26, 2019

CSM Târgoviște ar putea scăpa în această primăvară de blocajul la transferuri instituit de BAT în 2014. Evident, sancțiunea nu poate fi ridicată decât după achitarea unor sume consistente către foștii colaboratori, chiar și eșalonat, după cum a propus, de curând, Federația Internațională de Baschet. Concret, FIBA a transmis în ultimele zile adrese oficiale tuturor cluburilor cu probleme. Ca să poată avea liber la transferuri, CSM trebuie să achite urgent aproximativ 44.000 de euro, până la 31 martie, urmând apoi să respecte graficul cu plăți lunare de câte 7.250 euro, până la achitarea restanței pentru fostul antrenor George Dikeoulakos. “Sunt șanse foarte mari ca aceste sume să fie plătite, iar CSM să poată efectua orice fel de transfer începând cu vara acestui an. Dincolo de eventualele plăți către FIBA, rămâne de văzut cum se va încheia procesul civil intentat clubului de către antrenorul grec”, explică surse apropiate CSM-ului. Echipa de baschet a municipalității a obținut ultima medalie în LNBF în 2016, locul 3, cu Predrag Vasic pe banca tehnică.

Titlul în 2020?

Odată scăpată de aceste probleme, CSM Târgoviște ar putea redeveni gruparea de forță din 2008-2016. Cu o campanie de transferuri pe măsura așteptărilor suporterilor și intervenții inclusiv la nivelul băncii tehnice, CSM s-ar bate pentru titlul național în primăvara viitoare. Totul depinde însă de strategia pe care o vor adopta șefii clubului ca și răspuns la propunerea FIBA. Altfel, Poole &co. joacă miercuri, de la ora 16.30 cu CSM Satu Mare în Cupa României, în Polivalenta din Târgoviște, cu intrare liberă.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *