Una și bună! Totul despre singura victorie a Pucioasei în cantonamentul de lux din Antalya, în fața unei prim-divizionare din Rusia: “S-a pariat masiv!”

By
Updated: February 18, 2019

FC Pucioasa a încheiat en-fanfare stagiul de pregătire din Antalya, despre care DB-sport a scris în repetate rânduri, avertizând asupra cheltuielilor imense pe care nimeni nu a vrut să și le asume. Echipa finanțată de Primăria Pucioasa cu 200.000 lei pe sezon a obținut o singură victorie în meciurile de pregătire din Turcia, 1-0 cu Yenisey Krasnoyarsk (locul 16, ultimul, în prima divizie din Rusia). Calofir a marcat unicul gol al întâlnirii, în minutul 78. Meciul a fost inclus în oferta a cel puțin trei case de pariuri, toate cu acces restricționat din România. Este vorba despre bet365, Redkings și Jetbull, care au oferit înainte de meci cote între 7.50 și 11.00 pentru un succes al dâmbovițenilor, și 1.16, 1.20, respectiv 1.25 pentru o victorie a rușilor. Datele sunt disponibile pe portalul oddspedia.com, care centralizează toate cotele caselor de pariuri pentru diferite evenimente sportive, atât înainte de desfășurarea lor, cât și în modulul live.

Cotele s-au prăbușit înainte de fluierul de start!

Jocul a fost postat în oferta bet365 pe 12 februarie, la ora 3.53. Cotele inițiale au fost 1.14 pentru victoria lui Yenisey și 11 pentru un succes al celor de la Pucioasa. Cu mai puțin de un sfert de oră înainte de fluierul de start, cotele pe victoria dâmbovițenilor au început să scadă simțitor: 10.00 la ora 15.17, 9.50 la 15.25, 7.50 la 15.27. “Asemenea variații, în timp foarte scurt, relevă faptul că s-a pariat mult pe FC Pucioasa. Vorbim practic despre o prăbușire a cotei, foarte suspect pentru un meci amical și mai ales pentru momentul în care s-a produs scăderea”, explică specialiștii. Pucioasa a stat mai bine la toate capitolele decât oponenta sa, care în campionat își măsoară forțele cu TSKA Moscova, Zenit St. Petersburg sau Rubin Kazan: 14-9 la șuturi la poartă și 6-3 la șuturi pe spațiul porții. Până la meciul cu rușii, Pucioasa nu câștigase niciun amical în 2019. Dincolo, Yenisey nu pierduse vreo partidă de pregătire, ba chiar bifase un sec 3-0 cu Viitorul lui Gică Hagi.

FC Pucioasa ar fi trebuit să joace pe 13 februarie un amical cu Rapid. Meciul a fost anulat, probabil din dorința dâmbovițenilor de a sărbători cum se cuvine succesul istoric cu Yenisey. Giuleștenii s-au mișcat repede și au perfectat un test cu Antalyaspor. Altfel, cu o zi înainte de victoria în fața rușilor, FC Pucioasa a jucat cu norvegienii de la OS TF MEN. A ieșit un meci cu goluri multe, câștigat de nordici cu 5-2.

3.000 euro mizați pe FC Pucioasa în amicalul cu Yenisey ar fi asigurat un profit minim de 18.000 de euro, fix cât ar fi costat cantonamentul echipei din Antalya 🙂

Comments

comments