Chindia, victorie și cu Balotești (3-1). Astra nu mai vrea să joace cu echipa din Târgoviște. Ghergu: “Doar ei știu de ce”

By
Updated: January 24, 2019

Chindia a câștigat la pas amicalul cu colega de eșalon CS Balotești (3-1), meci disputat miercuri la prânz pe terenul sintetic al bazei FRF de la Buftea. Stoica, Liviu Mihai și Șerban au înscris golurile târgoviștenilor, toate după pauză, ca și în primul test din 2019, cel de la Mioveni cu Unirea Bascov (2-1). Antrenorul Chindiei a rulat aproape tot lotul în partida de la Buftea, excepție făcând Cristi Cherchez, intrat în programul de pregătire al echipei cu câteva zile întârziere. Viorel Moldovan a început cu: Popescu – Simion, Dudea, Vătavu, C. Dinu – Mihaiu, Lungu, Neicuțescu, Dumitrașcu – Nisipeanu, Neguț. În repriza a doua, târgoviștenii au evoluat într-o formulă complet schimbată: Aioani – Martac, Acasandrei, Șandru, Ioniță – Șerban, Novac, L. Mihai, Stoica – Florea, V. Alexandru.

Snagov în loc de Astra

Chindia ar fi trebuit să dispute sâmbătă un joc de verificare cu Astra, acceptând să se deplaseze pe terenul giurguvenilor pentru acest test. Amicalul a picat însă, din motive necunoscute. “Doar cei de la Astra știu de ce nu mai vor să joace. Ne-am mișcat repede și am perfectat un joc cu Snagovul. E liderul Ligii a II-a, o echipă bună care vrea să joace”, a explicat președintele Chindiei, Marcel Ghergu. Partida va avea loc tot la Buftea, sâmbătă, de la ora 12.00.

Atănase la naționala U18

Unul dintre jucătorii de perspectivă ai Chindiei Târgoviște, mijlocașul Cosmin Atănase, a fost selecționat de Laurențiu Roșu în lotul U18 al României care va efectua un cantonament în Cipru, în perioada 31 ianuarie – 7 februarie. România va juca două partide de verificare cu selecționata țării gazdă.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *