Moldovan: Trebuie să promovez și voi promova. Ce spune despre prima parte a sezonului, mutările din lot și stadion

By
Updated: January 4, 2019

Cu o săptămână înainte de reluarea pregătirilor, antrenorul Chindiei Târgoviște a vorbit la Telekom TV despre planurile sale din acest sezon al Ligii a II-a, infrastructura șubredă din sportul dâmbovițean și posibilele mutări care vor avea loc la nivel de lot, în viitorul apropiat. “Prima parte a sezonului mă mulţumeşte până la un anumit nivel. Dacă aveam încă patru puncte în plus eram foarte mulţumit. Aşa, pot să spun că sunt mulţumit de parcursul echipei.  Numai noi, Snagovul şi “U” Cluj avem câte trei înfrângeri. Îmi pare rău că pe finalul acestui sezon de toamnă am făcut trei rezultate de egalitate. Puteam să stau pe o poziţie confortabilă, pe primul loc al clasamentului, cu 48 de puncte şi să fie Snagovul în spatele meu la două puncte. Dar nu a fost să fie. Pe final de sezon intervin foarte mulţi factori care afectează bunul mers al echipei, mă refer aici la jucători accidentaţi, jucători suspendaţi, şi dereglează puţin mecanismul, ceea ce s-a întâmplat la Chindia“, a concluzionat fostul internațional, care a petrecut sărbătorile de iarnă pe meleagurile natale, în Bistrița-Năsăud. Viorel Moldovan consideră că pregătește cea mai bună echipă din eșalonul secund: “Cea mai puternică în momentul de faţă este Chindia, fără falsă modestie. Avem cea mai bună echipă. Nu am fost impresionat de niciun adversar cu care am jucat. Le spun şi băieţilor de fiecare dată: «Suntem cei mai buni şi trebuie să demonstrăm asta non-stop». Singurul adversar de care îmi e frică e propria mea echipă. Deci rămâne de văzut. Sigur se vor întări “U” Cluj, Petrolul. Şi noi vrem să ne întărim, să găsim calitate“. Moldovan a cerut conducerii întăriri pe segmentul U21, unde Chindia a avut serioase probleme în prima parte a campionatului.

Pleacă dacă nu promovează

Revenit în antrenorat după aproape doi ani, Viorel Moldovan spune că va rămâne din vară la Târgoviște doar dacă o duce pe Chindia în Liga I: “Nu încerc, trebuie să promovez şi vreau să promovez şi voi promova, deci trebuie neapărat. Contractul meu este foarte clar: obiectiv promovarea într-un an de zile. O realizez, se discută un eventual contract să continui la Chindia în prima ligă. Nu o realizez, la revedere, mă duc pe drumul meu, asta este viaţa, ce să facem. Eu mă gândesc ce am de făcut în următoarele şase luni, nu mă gândesc pe termen lung”. Tot la Telekom TV, tehnicianul Chindiei a comentat pe seama infrastructurii precare a stadionului de la Târgoviște: “Eu sper să realizez obiectivele de ordin sportiv, după care ăsta este ultimul lucru la care mă gândesc în momentul de faţă, unde vom juca dacă vom promova. Nu ştiu. Se fac eforturi din câte am înţeles, să se consilideze terenul, stadionul. E destul de complicat, se fac nişte evaluări, nu le cunosc şi nu mă interesează aceste lucruri. Se fac eforturi, asta ştiu sigur“.

Chindia reia antrenamentele pe 10 ianuarie, la baza proprie. Doi jucători au fost puși pe liber, Alin Manea și Bogdan Vasile. Clubul nu a anunțat în mod oficial vreun transfer, cel puțin până la ora redactării acestui material.

Foto: Telekom TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *