CSM Târgoviște – Galatasaray Istanbul. Totul despre meci

By
Updated: November 27, 2018

CSM Târgoviște întâlnește în această seară Galatasaray Istanbul în Cupa CEV la volei feminin, duelul european fiind programat în Sala Polivalentă, cu intrarea liberă, de la ora 18.00. Jocul a fost prefațat printr-o conferință de presă la care au participat președintele interimar al clubului, Cristian Savu, și două jucătoare, Sara Klisura și Mihaela Jeremic. “Noi venim după un duș rece la Blaj. Cu Galatasaray sperăm cu toții la un rezultat bun și când spun asta mă gândesc la victorie, cu orice scor. Șansele sunt 50 -50. Invităm toți iubitorii de volei la sală”, a vorbit vicepreședintele clubului, rămas președinte interimar după plecarea lui Ciprian Prisăcaru la Complexul de Natație.

Tricouri noi, cu Vlad Tepeș și Turnul Chindiei

În finalul întâlnirii de ieri, la care au fost invitați exclusiv ziariști din zona de sport, cei mai mulți onorând acțiunea organizată de CSM, au fost prezentate și tricourile cu care târgoviștencele vor evolua împotriva Galatei. “Avem tricouri speciale, într-un moment special pentru țară. Pe tricouri sunt imprimate simbolurile orașului, Turnul Chindiei și Vlad Țepeș. Echipamentele au trecut prin patru țări ca să ajungă aici”, a explicat Gabriel Boriga.

Sunt așteptați 50 de turci

Foarte probabil, Galatasaray va avea susținere din tribună la meciul de la Târgoviște. “Am pregătit o zonă cu 200 de locuri pentru oaspeți, am luat toate măsurile de siguranță, iar din informațiile pe care le avem vor veni în jur de 50, cei mai mulți dintre ei turci care lucrează în România. De asemeni, accesul presei în sectorul dedicat se va face în baza acreditărilor. La 15 minute după meci va avea loc conferința de presă. Sunt reguli clare, impuse de forul european, de la care nu putem să ne abatem”, au explicat oficialii CSM-ului. De notat că suprafața de joc a fost adusă de la Constanța și montată în timp record. De această dată nu au mai fost probleme cu plata chiriei, cum s-a întâmplat în mandatul fostul președinte al clubului, când factura a fost achitată cash de un politician local.

Jocul nu e televizat

Niciuna dintre televiziunile centrale de sport nu și-a manifestat interesul pentru a prelua partida de la Târgoviște. Despre posturile locale sau regionale nu are rost să amintim, câtă vreme unul a eliminat complet sportul din grilă, iar celălalt trăiește pe avarii, o transmisiune live a unui meci fiind practic imposibilă în actualele condiții.

S-a redeschis restaurantul

Veste bună pentru iubitorii sportului târgoviștean care frecventează Polivalenta: de câteva zile s-a redeschis micuțul restaurant din incinta sălii, astfel că fanii CSM-ului și nu numai pot servi răcoritoare, bere și vin înainte, în pauze sau după meciuri. Prețurile sunt rezonabile, însă suprafața localului s-a redus, câtă vreme noii administratori au renunțat la terasă. O bere din gama premium costă doar 5 lei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *