Doar un punct la Sânmartin. Chindia a remizat cu Luceafărul, 0-0, dar rămâne pe primul loc

By
Updated: November 26, 2018

Chindia a bifat a doua remiză albă la rând în Liga a II-a, dar rămâne liderul campionatului, înainte de o dublă interesantă acasă, cu Energeticianul (joi ora 14.00) și Poli Timișoara (duminică ora 14.00). Echipa lui Viorel Moldovan a ratat nepermis la Sânmartin, inclusiv de la 11m (Cherchez 52), a avut superioritate numerică mai bine de 20 de minute, după eliminarea lui Opriș (71), dar n-a reușit să scoată mai mult de un punct în fața incomodei echipe bihorene. De altfel, în ultimele confruntări directe din deplasare cu Luceafărul, Chindia pierduse cu 2-0 (15.10.2016) și 2-1 (03.09.2017). Finalul s-a jucat pe contre, cu Neguț (86) și Stoica (90) aproape de gol, dar și cu emoții mari pentru oaspeți, la parada lui Aioani (90+2). De notat că din lotul dâmbovițenilor nu au făcut parte Liviu Mihai, Bogdan Vasile și Daniel Rogoveanu, toți accidentați, și nici Alin Dudea, suspendat pentru cumul de patru cartonașe galbene. În aceste condiții, Simion și Nisipeanu au prins pentru prima dată banca de rezerve în acest campionat. Chindia are 40 de puncte după 18 etape, la fel ca Sportul Snagov, la capătul unei runde în care U Cluj a remizat acasă cu Balotești, 0-0, iar UTA a încurcat-o pe Petrolul, 2-2.

Două meciuri în patru zile

Chindia va susține în următoarele zile ultimele jocuri oficiale pe Eugen Popescu din 2018. Joi e programat meciul cu Energeticianul, ora 14.00, iar duminică partida cu Poli, din prima etapă a returului (2-1 în tur). Echipa din Târgoviște va încheia anul cu o deplasare la U Cluj, vineri, 7 decembrie, ora 19.30. Toate meciurile vor fi televizate de Digi și Telekom.

Luceafărul Oradea – Chindia Târgovişte 0-0

Stadion: Baza Sportivă Luceafărul (Sânmartin)

Luceafărul: Moga – Gunie, Oros – cpt., Opriş (min. 70 eliminat), Moihedja – Vas. Pop, Prejmerean, Chiorean (min. 75 A. Băican), Mitrică (min. 69 C. Roşu) – C. Ţîră (min. 61 Al. Dulca) şi G. Paraschiv. Antrenor: Cristian Lupuţ

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Acasandrei (min. 73 D. Florea), D. Dumitraşcu – Andr. Şerban (min. 59 A. Manea), D. Novac, Andr. Lungu, Mihaiu – Cherchez – ctp. (min. 82 Cr. Stoica) şi Neguţ. Antrenor: Viorel Moldovan
Au arbitrat: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) – Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Andrei Nicolae Chiţoiu (Timişoara).

Foto: bihoreanul.ro (arhivă)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *