VIDEO. Chindia – Pandurii 2-1. Gazdele cu punctele, Bogoi cu reproșurile

By
Updated: November 12, 2018

Chindia și-a trecut în cont a noua victorie la rând în Liga a II-a, 2-1 cu Pandurii pe Eugen Popescu, la capătul unui meci pe cât de spectaculos, pe atât de tensionat. Liviu Mihai a deschis scorul după o jumătate de oră, din preluarea lui Florea. Decarul Chindiei putea face 2-0 câteva minute mai târziu, dar șutul său a ocolit poarta. Pe contraatac, Vodă l-a învins pe Aioani după ce a trecut prea ușor de Neguț (39). Finalul reprizei avea să aducă gazdele în avantaj: Florea a scos un penalty, iar Cherchez l-a lăsat spectator pe Cotolan, la scurt timp după ce goalkeeper-ul gorjenilor le arătase semne obscene oamenilor din tribune. Din mitanul secund consemnăm cartonașele galbene acordate de central oaspeților, pentru faulturi repetate, dar și execuția fantastică a lui Florea (87), șut în transversală de la peste 40 de metri. “Am avut gol valabil, anulat pe nedrept, iar penalty-ul primit de Chindia a fost precedat de un ofsaid“, am surprins reacția lui Adrian Bogoi, care a văzut meciul din înaltul tribunei. “Așa a zis? Păi și anul trecut a comentat la fel“, a transmis Liviu Mihai pe subiect :). Târgoviștea trăiește frumos, conduce clasamentul Ligii a II-a și speră cu ochii deschiși la promovarea pe care fanii o așteaptă de două decenii.

Moment de reculegere pentru Liță și Igescu

Înainte de startul meciului a fost ținut un moment de reculegere în memoria foștilor componenți ai Micului Ajax, decedați într-un cumplit accident de mașină acum 22 de ani. De asemenea, a fost evocat și numele lui Gabriel Ionescu, antrenor de baschet, care a trecut în neființă săptămâna trecută. Până la primul fluier al centralului au fost premiați puștii de la U10, antrenor Ionuț Iugulescu, care au câștigat Cupa Centenarului.

Chindia: Aioani (56 I. Popescu) – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitrașcu – Novac (72 Lungu), L. Mihai – Neguț, Șerban, Cherchez (56 Mihaiu) – Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Pandurii: Cotolan – Brînzan, Șendroiu, Vodă, Raiciu (60 Blejdea) – Vasilescu, Tudoran (76 P. Popescu), Pîrvulescu, Draca – Cenaj (80 Lică), Skoric. Antrenor: Adrian Bogoi.

“Credeți-mă că mă gândesc doar la promovare. Nu dorm nopțile, sunt cu gândul la această performanță pe care o putem face cu toții aici” – Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște

VEZI GOLURILE DE PE EUGEN POPESCU (foto: Horia Marin, video: Cătălin Clopotaru / AFC Chindia Târgoviște)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *