Zbor spre Liga I > Chindia a câștigat și la Clinceni, a ajuns la șase victorii consecutive în campionat și la un punct de lider

By
Updated: October 21, 2018

Chindia s-a impus în stil italian la Clinceni, pe terenul 2 al cochetei baze a Academicii. Cherchez (40) a înscris singurul gol al meciului, lob peste Vâlceanu, din lateral stânga. Oaspeții au avut ocaziile mari ale primei reprize: revenit după două etape de suspendare, Cherchez l-a întins pe goalkeeper-ul Academicii chiar în debutul jocului (5), Florea a șutat peste transversală un minut mai târziu, din poziție bună, pentru ca tot fostul atacant al Astrei să trimită mingea cu capul direct în brațele portarului (21). Academica a replicat imediat după golul lui Cherchez: șutul lui Stoica s-a dus milimetric pe lângă bară. În partea a doua s-a jucat pe contre cel puțin jumătate de oră, după care Chindia a făcut pasul înapoi, iar Moldovan a scos din teren toți atacanții. Aioani a salvat golul la reluarea lui Robert Ion (56). Dincolo, Liviu Mihai a trimis în bară după o fază consistentă a Târgoviștei (70). În final, Academica s-a năpustit spre careul lui Aioani, dar pericol mai mare a fost în tribună, rezervele ilfovenilor având meciul lor paralel, cu suporterii Chindiei, pe care i-au înjurat, scuipat și nimerit cu sticle de apă. S-a terminat 1-0, un succes care o aduce pe Chindia la un singur punct de liderul de conjunctură Sportul Snagov – ca și Clinceniul, o altă echipă al cărui nume nu înseamnă nimic pozitiv în fotbalul românesc. Primele două clasate se întâlnesc duminică, ora 12.00, pe Eugen Popescu.

Academica: Vâlceanu – Achim, Răuță, Patriche, Dobrescu – Găină (46 Șut), Barbu – Nicola (60 Mihalcea), R. Ion, Horșia – A. Stoica (71 Olariu). Antrenor: Ilie Poenaru.

Chindia: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitrașcu – L. Mihai, Novac – Neguț (86 Mihaiu), Cherchez (72 Lungu), Șerban – Florea (81 Rogoveanu). Antrenor: Viorel Moldovan.

29 puncte a strâns Chindia în 13 etape, cu unul mai puțin decât liderul Sportul Snagov (30)

 

Foto: Cristian Manea – 100sport.ro

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *