EXCLUSIV. Mașina familiei Voican, furată de lângă hotelul din Sofia unde este cazat tenismenul. Mama lui Andrei: “Suntem disperați, am rămas fără acte, nu știm încotro să o luăm”

By
Updated: October 15, 2018

Incident regretabil în această dimineață la hotelul Vitosha Park din Sofia, unde sunt cazați mai mulți români care participă la un puternic turneu de tenis găzuit de capitala Bulgariei: autoturismul familiei Voican, un Audi Q7, a fost furat de sub ochii jucătorului și ai mamei sale. Povestește Adriana Voican: “Am ajuns aseară, după ora 18.00. Ne-am cazat, Andrei (n.r campionul României iarna trecută la categoria de vârstă U14) s-a antrenat vreo două ore aici, la baza hotelului, eu am descărcat bagajele și le-am urcat în cameră, până după ora 20. Am lăsat mașina într-o parcare aflată chiar sub geamul camerei de hotel. Asta pentru că auzisem, deja, că au fost raportate furturi din parcarea din spate. Am zis că ne mai trezim și ne uităm. La 23.30 am văzut-o pentru ultima dată. Dimineață la 6 nu mai era. La 8 eram la Poliție, până au adus translator și au început formalitățile, s-a făcut ora 11.30. Aveam actele, pașaportul lui Andrei în mașină, nici nu apucasem să duc tot în cameră. Ne-am grăbit pentru că el avea meci de simplu dimineață la 9. L-a pierdut, săracul. E afectat de întreaga situație. Am stat astăzi pe la bănci să plătim taxe, am vorbit cu consulul României la Sofia. Efectiv nu mai știm ce să facem. Nu știm cu ce vom pleca de aici, probabil vom ruga pe cineva să vină din țară și să ne ia. Mai sunt români în hotel, dar avem multe bagaje și nu am avea unde să ne strecurăm. Știm că șansele ca mașina să mai fie găsită sunt reduse, dar apelăm la oricine e dispus să ajute, în orice fel”, e mesajul Adrianei Voican, de la peste 400 km de casă.

Înainte de plecarea în Bulgaria, Andrei Voican și antrenorul său, Pompiliu Nedelcu, au oferit un interviu în exclusivitate pentru DB-sport.ro:

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *