Eliminare, dar cu fruntea sus. CRONICA meciului Chindia – CFR Cluj + declarații Daniel Florea

By
Updated: September 28, 2018

Chindia a părăsit Cupa România în faza 16-imilor de finală, după 0-1 cu CFR Cluj, campioana en-titre, miercuri seară la Mioveni. Si Toni Conceicao, și Viorel Moldovan, au lăsat în afara primului 11 mai mulți dintre titularii obișnuiți. La clujeni, vedetele Omrani, Țucudean și Camora nici măcar nu au fost rezerve cu Chindia. A ieșit un joc închis, fără prea multe ocazii de gol, la o oră de Liga Campionilor. Tambe (33) a semnat singură reușita de la Mioveni. Chindia putea împinge meciul în prelungiri, dar Fernandez a scos de sub bară șutul lui Florea (88). Per total, Târgoviștea n-a arătat rău în fața campioanei, ieșind din competiție cu fruntea sus. Pentru oamenii lui Viorel Moldovan urmează meciul de la Brăila, de sâmbătă, din campionat.

Popescu și-a făcut treaba

Titularizat pentru a doua oară în acest sezon între buturile Chindiei, Iustin Popescu a avut câteva intervenții de portar mare în disputa cu CFR. Popescu a semnat în vară un contract cu clubul dâmbovițean, după ce sezoane la rând a evoluat la Târgoviște sub formă de împrumut de la Dinamo. De notat că Marian Aioani, titularul din poarta Chindiei, nu a prins nici măcar lotul de 18 pentru jocul de la Mioveni. Liviu Mihai și Cherchez, alte piese de bază ale roș-albaștrilor, au intrat în joc după pauză.

Mesajul suporterilor: Vrem stadion

Chindia a fost încurajată de aproximativ 100 de suporteri, care au cântat pe tot parcursul celor 90 de minute, dar au transmis și un mesaj clar autorităților. “Vrem stadion” au scris fanii pe un banner, aluzie la faptul că echipa lor favorită este obligată să joace departe de Târgoviște de fiecare dată când un meci oficial este programat de FRF în nocturnă. Altfel, în tribunele stadionului din Mioveni s-au aflat aproximativ 700 de microbiști, cei mai mulți de partea Chindiei, colega de serie a echipei locale în Liga a II-a.

Chindia Târgovişte: Popescu – Martac, Vătavu, Acasandrei, Dumitraşcu – Dudea – Rogoveanu (Cherchez 46), Novac, Stoica – Florea, Neguț. Antrenor: Viorel Moldovan

CFR Cluj: Fernandez – Manea, Lang, Muresan, Radu – Djokovic, Hoban, Culio (Bordeianu 55) – Ganea (Mailat 59), Tambe, Moutinho. Antrenor: Antonio Conceicao

VEZI MAI JOS UN INTERVIU CU DANIEL FLOREA (CHINDIA TÂRGOVIȘTE)

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *