Monika se retrage! Meci de gală la Timișoara, vineri seară, ora 19.00: “Orice început frumos are și un sfârșit”

By
Updated: September 6, 2018

Monika Brosovszky Boriga, cea mai bună baschetbalistă a României din ultimele două decenii, a decis să se retragă din activitatea sportivă. Monika a împlinit pe 12 martie 44 de ani și a evoluat, în ultima parte a carierei, la SCM Timișoara, formație cu care a promovat în prima ligă. Acesta este motivul pentru care meciul său de retragere va avea loc la Timișoara, în Sala Constantin Jude, vineri seară, de la ora 19.00. Vor evolua, în fața unui public numeros, speră organizatorii, SCM Timișoara și o echipă formată din cele mai bune prietene ale Monikăi, fete pe care le-a avut colege  în toți acești ani petrecuți pe parchet.

Timișoara: Adina Pop, Romina Filip, Silvia Prejban-Ondreikovics, Leeza Burdgess, D’Lesha Lloyd, Dora Ardelean, Anda Bota, Roxana Pane, Ana Ivășchescu, Cristina Badi.

All-time: Anne Marie Părău, Ancuța Stoenescu, Larisa Toma, Andra Mandache, Alexandra Uiuiu, Monika Bukovski, Adela Mercea, Diana Moraru, Brankica Hadzovic, Bianca Drăguș-Urban.

“Multă lume m-a întrebat care este secretul longevității. Cred că dacă faci lucrurile cu pasiune, dacă muncești cu dăruire, bucuriile și succesele vor veni. Orice inceput frumos are și un sfârșit !!! Eu am ajuns la acest sfarsit! A venit vremea să îmi iau rămas bun de la “parchetul” care mi-a fost și prieten, și adversar!!!! Nu puteam să ajung până aici fără susținerea neconditionată a familiei în primul rând, a antrenorilor, colegelor de echipă și a celor care au crezut în mine – Monika Brosovszky Boriga

7 titluri a câștigat Monika în LNBF, 4 la Arad și 3 la Târgoviște

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *