EXCLUSIV. Directorul Municipal Construct, Stanciu Mihail, preș în fața angajatului său, Manafu Adrian. “Mă dau afară dacă mă iau de el” + răspuns jenant la solicitarea DB-sport.ro, trimis la miezul nopții, fără ștampilă și fără semnătură

By
Updated: August 12, 2018

Caz revoltător la SC Municipal Construct SA, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Târgoviște: directorul Stanciu Mihail, șef aici din 2014, este suspectat că l-ar fi angajat, după presiuni politice, pe Manafu Adrian, nimeni altul decât soțul administratorului unui site care aduce osanale partidului de la putere. Manafu n-ar trece cu zilele pe la serviciu, iar situația a ajuns să îi deranjeze pe angajații care petrec minim opt ore pe zi la Municipal Construct pentru a încasa un salariu mediocru. “Noi suntem în aceeași clădire și cu cei de la Apă, și cu alții. Plecăm de dimineață pe teren, nu l-am mai văzut pe băiatul asta de vreun an-doi prin sediu“, povestesc angajații societății conduse de Stanciu Mihail. Manafu este prezent, în calitate de cameraman pentru site-ul soției, la toate conferințele de presă și acțiunile din teritoriu organizate de autoritățile locale sau de PSD. “Pleacă la treaba lui, nu mai așteaptă ok-ul conducerii pentru învoire. De multe ori găsim bilete că lipsește 3 ore, 4 ore, 5 ore. E stat în stat. L-aș da afară în secunda unu, dar mi-a fost impus de la partid, așa că nu am ce să fac. Îi dădusem, ca și atribuție în fișa postului, să urmărească mașinile noastre, dotate cu sistem GPS“, s-a destăinuit directorul Stanciu unor apropiați, care au pus la dispoziția DB-sport înregistrările audio. Site-ul a trimis pe 12 iulie o solicitare în baza Legii 544/2001 pentru a obține informații legate de încadrarea lui Manafu Adrian la această societate Duminică noapte, mai precis la ora 23.59 a zilei de 12 august, directorul Stanciu Mihail a transmis un răspuns jenant, de pe adresa de e-mail personală, fără ștampilă, semnătură etc, prin care informează DB-sport.ro că nu poate răspunde la întrebări, invocând regulamentul UE 2016/679, mai pe scurt GDPR. “Îi e frică de pușcărie acestui Stanciu. E evident că a angajat fictiv cel puțin un om, îi țâțâie curul când îi trimiteți mail-uri. El răspunde doar la comenzi, nu are putere de decizie la Municipal Construct”, vorbesc sursele noastre.

DB-sport solicită demisia de onoare a lui Stanciu Mihail din poziția de director la Municipal Construct, societate finanțată exclusiv din bani publici.

P.S. Printre puținele reclame de pe site-ul dambovitalazi.ro, administrat de familia Manafu, se află și una către Municipal Construct, societate unde este angajat cu contract de muncă Manafu Adrian.

44.592 lei a încasat Stanciu Mihail în 2017 de la Municipal Construct SA, 36.546 soția Stanciu Elena de la Registrul Auto Român

Foto: Gazeta Dâmboviței

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *