Cherchez de trei puncte | Chindia câștigă (iar) pe final la Timișoara, 1-0 cu Poli

By
Updated: August 5, 2018

Chindia a bifat astăzi a doua victorie în mai puțin de șase luni acasă la ASU Poli în Liga a II-a, de fiecare dată cu goluri izbăvitoare marcate aproape de finalul confruntărilor. Ca și în februarie, la acel 2-1 de pe Știința, eroul roș-albaștrilor a fost Cristi Cherchez. Căpitanul Chindiei a punctat cu un șut pe jos, în dreapta lui Murariu, după o serie de ocazii serioase ale bănățenilor. În primul mitan, nou-venitul Mihaiu, ex- Tr. Măgurele, fusese aproape de gol la buturile gazdelor, lovitură de cap scoasă de goalkeeper-ul lui Poli din centrarea lui Liviu Mihai (17). Dincolo, Velici (8) trimisese peste, din poziție favorabilă, pentru ca Niculescu (45) și Bozian (45+1) să amenințe buturile lui Aioani. La reluare, până la golul lui Cherchez, Poli a fost echipa mai periculoasă: Bozian (70), Miholca (80) și Bănică (87) au trecut pe lângă deschiderea scorului. Chindia se impune pe terenul lui ASU Poli, așa cum a făcut-o în ultimii ani și o așteaptă pe U Cluj, pe Eugen Popescu, luni, 13 august, de la ora 18.00, într-un nou meci tare din debutul Ligii a II-a. Apreciind rezultatul obținut de târgovișteni la Timișoara, nu vom vorbi pentru moment despre unele mutări ale lui Moldovan, Crinel Stoica sau Alin Nisipeanu nefiind incluși în lotul pentru jocul de astăzi.

ASU Poli: Murariu – Bilia, Mera (cpt.), Scutaru, Cherecheş – Vidrăşan, Nicolescu – Schieb, Bozian, I. Plămadă (Miholca 73′) – Velici (Bănică 85′)
Antrenor: Cosmin Petruescu

Chindia: Aioani – Martac, Gîsă, C. Dinu, D. Novac – Dumitraşcu, L. Mihai (Bg. Vasile 85′), Rogoveanu (Cr. Neguţ 66′), Mihaiu – D. Florea, Cherchez (cpt.)(Acasandrei 90+2′)
Antrenor: Viorel Moldovan

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *