Chindia, prima deplasare cu avionul. Moldovan impune reguli noi la Târgoviște

By
Updated: August 4, 2018

Chindia debutează duminică în sezonul 2018-2019 al Ligii a II-a, la Timișoara, pe terenul lui ASU Poli. Meciul e programat la ora 15.30, în direct pe Digisport si Telekom și încheie, practic, runda inaugurală a campionatului. Echipa din Târgoviște face deplasarea cu avionul în orașul de pe Bega, cu o cursă TAROM programată să decoleze astăzi, la 17.45 de pe Otopeni. De notat că, din 2010, de la reînființarea clubului, și până astăzi, nicio altă deplasare nu a fost efectuată pe calea aerului. “Noi am fost cu AITT-ul (n.r Regia de transport în comun a municipiului Târgoviște) până la Botoșani, sau cu trenul la Baia Mare. Nu mai zic de cantonamentul din Antalya, unde am mers cu autocarul”, am redat declarația fostului ofițer de presă al Chindiei, Gabriel Bengea. Altfel un gest de normalitate, neîntâlnit la Târgoviște până în august 2018, deplasarea cu avionul ar fi fost dictată de antrenorul Viorel Moldovan, aflat în silenzio stampa față de presa locală după conferința cu cântec de la sfârșitul lunii iunie. Sub comanda fostului internațional, instalat după “demisia” lui Nicu Croitoru, Chindia Târgoviște nu a organizat nicio acțiune de prezentare a lotului sau o conferință de presă înaintea debutului oficial în Liga a II-a, așa cum au procedat cele mai multe dintre competitoare. La capitolul transferuri, trebuie precizat că Târgoviștea a colaborat exemplar cu FC Voluntari, formație în fața căreia a pierdut barajul de promovare din iunie. Gîsă și Novac, ultimii fotbaliști ajunși lângă Turn, au evoluat anterior la gruparea din Ilfov.

2.550 km a parcurs Chindia cu autocarul, într-un interval de zece zile, 22 noiembrie – 2 decembrie 2017, pentru deplasările consecutive de la Satu Mare (3-1), Giurgiu (0-0, 0-2 d.p) și Arad (1-2)

Notă: Antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan, nu a putut fi contactat, pentru declarații legate de debutul echipei în noul sezon.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *