Trofee la juniori, “meciuri” cu mass-media + războiul rece cu Boriga. Concluziile lui Prisăcaru după 22 de luni în fruntea CSM Târgoviște: “Am și multe regrete”

By
Updated: July 20, 2018

Ciprian Prisăcaru și-a oficializat astăzi plecarea de la CSM Târgoviște, într-o conferință de presă boicotată de ziariștii-cerșetori din Dâmbovița, cei care sunt cercetați de Poliție pentru un prespus fals în înscrisuri oficiale și înșelăciune, pe subiectul contractelor de imagine încheiate de Primărie cu site-uri de duzină care au avansat vizualizări lunare de ordinul milioanelor. Au rămas în sală exclusiv cunoscători ai fenomenului, jurnaliști care, cu o singură excepție, PR-ul Complexului de Natație, nu încasează bani de la autorități pentru a le ridica osanale. Pentru prima dată în aproape doi ani, vezi instalarea din 1 septembrie 2016 la CSM, Ciprian Prisăcaru a transmis invitații tuturor reprezentanților presei și a răspuns cu amabilitate întrebărilor, într-o conferință de presă care a durat aproape 45 de minute. O atitudine corectă a avut și primarul Daniel Cristian Stan, iritat totuși în momentul când presa aservită a părăsit sala de conferințe. Redăm cele mai importante declarații din conferința de vineri, de la Polivalentă, transmisă în exclusivitate, LIVE VIDEO, pe pagina noastră de Facebook:

Ciprian Prisăcaru, ex-director CSM Târgoviște: “Am simțit că e momentul să merg în altă parte. În viață sunt momente și momente. Nu am avut un mandat ușor la CSM Târgoviște. Am preluat un club cu foarte multe probleme. Am satisfacția că, în acești aproape doi ani, nu am acumulat datorii. Problemele pe care le știe toată lumea sunt mai vechi. Ne-am lovit de multe piedici, inclusiv din Târgoviște, de aici, de la noi din oraș, unde s-a dorit desființarea echipei de baschet. Ne-am luptat să o ținem în viață, să nu se întâmple ca acum opt ani (n.r: în 2010, MCM Târgoviște s-a desființat duă eventul de pe plan intern plus sferturile FIBA Cup). Am și regrete după această perioadă: nu am reușit să finalizez lucrările la sala de box, asta în primul rând. Au fost bani, dar ne-am lovit de alte lucruri. Apoi, activitatea la nivel juvenil a secției de volei. Abia târziu s-au mișcat lucrurile. La nivel de echipe, am luat o Cupă la baschet, o Supercupă, un bronz la volei plus trofeele de la baschet junioare și medaliile de la box. Legat de această din urmă secție, trebuie să precizez că am dotat-o cu echipament în valoare de câteva zeci de mii de lei, în ultimele săptămâni. Nu știu dacă Gabriel Boriga va reveni la conducerea CSM-ului, asta o vor decide alții. Vreau să mulțumesc Primăriei, Consiliului Local și în mod special primarului pentru întreg sprijinul acordat clubului în acești ani”.

Daniel Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște: “Aș descrie ca onorabil bilanțul CSM Târgoviște cu Ciprian Prisăcaru director. Cred că CSM-ul a fost prea cuminte în relațiile cu foștii colaboratori, care acum îi blochează activitatea. Indiferent cine vine la CSM Târgoviște, e clar că trebuie să fie respectate legile acestui stat. Vom scoate la concurs postul ocupat până astăzi de Ciprian. Va fi un interimat, nu avem ce face, trebuie să avem încredere în Cristian Savu. Despre jurnaliștii care au părăsit conferința nu mă pronunț. Am auzit și eu, din presă, de acele cifre. Cred că sunt prea mari. Dar fiecare răspunde pentru ce a declarat. Din punct de vedere juridic, noi suntem acoperiți. Mai departe, vor răspunde ei”.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *