Cum se schimbă Complexul de Natație după instalarea lui Prisăcaru în funcția de director. Șase aspecte importante

By
Updated: July 18, 2018

Complexul Turistic și de Natație din Târgoviște va avea de luni un nou director. Prisăcaru Ciprian, abonat la funcțiile plătite exclusiv din bani publici, a câștigat fără emoții concursul la care a candidat de unul singur. Fostul șef de la Complex, depanatorul TV Pătrașcu Eugen, își depusese și el dosarul pentru participarea la concurs, dar l-a retras fără explicații într-o zi de vineri, la orele prânzului. DB-sport a aflat care vor fi primele măsuri luate de Prisăcaru Ciprian în calitate de director al CTN:

  1. Nivelul apei din bazinul acoperit, de dimensiuni olimpice, va fi redus de la 2,07 metri la 1,40 metri. “Vreau să mă plimb prin bazin, nu am eu nevoie să înot. 1,40 e ok, am vrut 1,30 dar nu s-a putut, cel puțin așa mi s-a transmis“, a vorbit Prisăcaru, supărat că va trebui să meargă pe vârfuri pe culoarele CTN.
  2. Pereții laterali ai bazinului acoperit vor fi îmbrăcați cu oglinzi. “Știți bine că îmi place să îmi fac selfie-uri. Cele mai bune ies în oglinzi reale. Amplasați-le ca în sălile de box“, a transmis noul șef de la Complex, despre care se aude că va încasa lunar peste 10.000 de lei, evident din bani publici.
  3. Micuțul atelier în care fostul director Pătrașcu repara televizoare va fi transformat într-un studio de videochat. “E grea trecerea de la primar și șef la CSM Târgoviște la un post fie el și de director la Complexul de Natație. Prisăcaru are nevoie de sprijin din partea admiratoarelor, iar asta nu se poate realiza decât într-un cadru intim“, explică sursele DB-sport.ro.
  4. Începând de luni, 23 iulie, data instalării noului șef de la CTN, în boxele amplasate la piscinele exterioare vor răsuna exclusiv manele. Prisăcaru intenționează să organizeze săptămânal concursuri de karaoke, pe versuri semnate Adrian Minune, Adi de la Vâlcea sau Florin Salam.
  5. De promovarea imaginii CTN în presa locală se vor ocupa Laura Manafu, Ion Obăgilă, Ionuț Parghel, Roxana Botea și George Enache. “Vor avea asigurată o baie la Complex la trei zile, să nu se mai plângă de costul apei din Târgoviște. Le punem la dispoziție săpun, șampon, toate la dușuri, plus șezlong gratuit la piscină, doi mici și o halbă de bere per vizită și taxi care să îi ducă acasă, în limita a cinci kilometri pe cursă“, le-a promis Prisăcaru prietenilor din presă.
  6. La intrarea principală a Complexului va fi amplasat un mesh din mari dimensiuni cu chipul lui Prisăcaru Ciprian și siglele tuturor partidelor pe care le-a susținut în ultimii ani, respectiv PD-L, PNL și PSD. Administratorii au anunțat că vor păstra un loc liber pentru formațiunea cu care va fraterniza Prisăcaru în campania pentru alegerile din 2020.

 * Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *