De râsul curcilor: Pătrașcu de la bazin, premiat de Camelia Potec pentru “sprijinul natației românești”, în ultima zi de mandat în funcția plătită boierește de Primărie. Prisăcaru, pitit la Complex, în locul depanatorului TV!

By
Updated: July 13, 2018

Scene grotești s-au petrecut vineri la Complexul Turistic, de Natație și ce o mai fi el din Târgoviște: omul care tocmai a renunțat la funcția de director al entității, Pătrașcu Eugen, a fost premiat de multipla campioană Camelia Potec pentru “implicarea și sprijinul natației românești, cu felicitări pentru o carieră deosebită”. O carieră care, știe toată lumea, s-a încheiat în mod subit, după ce fostul și probabil viitorul depanator TV i-a deranjat pe șefii partidului care conduce județul. La Complexul de Natație vine director un abonat la banii publici și un traseist politic fără scrupule, Prisăcaru Ciprian, un personaj care a cochetat în ultimii ani cu trei formațiuni politice, PD-L, PNL și PSD și care, în întreaga existență nu a câștigat vreun leu din mediul privat. Cât despre Pătrașcu, au ajuns la redacție povești interesante cu concursuri aranjate, cu promovări ratate și cu argați care i-ar fi sărutat mâinile șefului pentru un salariu de 1.190 de lei net. Și la propriu, și la figurat, în mediul online, unde activează, ca și așa-ziși jurnaliști, doi angajați ai Complexului, unul dintre ei în evidentă stare de incompatibilitate, caz cercetat deja de organele de cercetare penală. Numele lui este Parghel Ionuț Mugurel, membru al organizației PSD Pucheni, unic asociat al firmei Mipado Web SRL și administrator al portalului dbonline.ro.

Pătrașcu Eugen nu a putut fi contactat de DB-sport.ro, în ciuda insistențelor, cum nici Parghel Ionuț Mugurel, casier la Complexul de Natație și unic asociat al unui SRL care derulează afaceri cu Primăria Târgoviște nu a dorit să comenteze pe subiect. Despre concursul la care Prisăcaru Ciprian a candidat singur nu vom scrie astăzi, din dezgust față de modul cum astfel de funcții publice sunt împărțite foștilor sau actualilor lipitori de afișe. Ca simplu amănunt, Prisăcaru se află la al doilea concurs la care candidează singur pentru o funcție publică în ultimii doi ani.

Foto: Facebook Complexul de Natație Târgoviște

P.S. Câteva tinere care au vizitat locația în ultimele zile ne-au transmis că au fost urmărite de un individ posesor de cameră foto. Ne rezervăm dreptul de a nu comenta pe marginea acestui aspect.

P.S.2. Bazinul din incinta unității militare de la Teiș care poartă numele fostei campioane Camelia Potec a fost închis de mai bine de un an. “Din lipsă de fonduri și de preocupare”, explică surse din interior.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *