Polonezilor le place incomod-media! Site-ul din Dâmbovița cu 10.447 vizitatori din Varșovia în doar trei luni :-)

By
Updated: July 8, 2018

***Continuăm astăzi publicarea informațiilor de interes public care au stat la baza contractelor de promovare a imaginii încheiate de jurnaliștii din Dâmbovița cu autoritățile locale, cu noi detalii cel puțin interesante. Reamintim că în urma materialului publicat de DB-sport.ro pe 5 iulie, Serviciul de Investigare al Criminalității Economice al IPJ Dâmbovița a dispus o serie de verificări.

***Rapoartele Google Analytics, pentru a căror veridicitate au semnat administratorii incomod-media.ro declarații pe propria răspundere reflectă un interes generos pentru știrile locale din Dâmbovița din partea utilizatorilor de internet din Varșovia, capitala Poloniei. Aproximativ 4% din traficul total al site-ului vine din Varșovia, cu mii de vizitatori lunar.

Mai jos cifrele:

3.381 de vizitatori din Varșovia a înregistrat incomod-media.ro în luna ianuarie, dintr-un total de 73.483. Din Târgoviște au intrat pe site puțin peste 13.000 de cititori. Lucrurile stau aproape la fel în lunile următoare: 3.387 din capitala Poloniei în februarie, din 79.171 în total și 3.679 în luna martie, din 88.780. Traficul cu valori constante presupune că indomod-media.ro e citit de o comunitate solidă din Varșovia, chit că site-ul nu oferă vreo versiune într-o limbă de circulație internațională. De notat că în primele zece locații care asigură trafic însemnat pentru site-ul amintit nu apare vreun oraș din Italia, Germania sau Spania, țări în care lucrează foarte mulți dâmbovițeni.

Din aceleași documente: administratorul SRL-ului care administrează site-ul a declarat că domeniul incomod-media.ro a fost înregistrat în 2008.

La o căutare pe ROTLD, site-ul Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică care se ocupă cu gestionarea domeniilor din România, datele despre incomod-media.ro sunt ușor diferite: prima înregistrare a domeniului apare în 11 februarie 2010, iar deținătorul este persoană fizică.

7.853 lei fără TVA are de încasat incomod-media.ro de la Primărie, până la finalul lui 2018.

P.S Și site-ul dambovitanews.ro, unul dintre cele mai citite din județ, a scris despre cazul jurnaliștilor suspectați că ar fi înaintat Primăriei Municipiului Târgoviște date de audiență false, în dreptul entităților la care activează.

Foto: Varșovia, capitala Poloniei, locul de unde incomod-media.ro înregistrează lunar mii de accesări (sursa: aventurescu.ro)

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *