Prisăcaru pleacă de la CSM Târgoviște. Bilanțul mediocru al clubului în ultimele 22 de luni + finul lui Boriga vine interimar la club. Poziția oferită pe tavă lui Prisăcaru

By
Updated: July 2, 2018

E clar, Prisăcaru Ciprian se va despărți săptămâna viitoare de CSM Târgoviște, după un mandat început la 1 septembrie 2016, după un concurs la care a candidat singur și pe care l-a câștigat, bineînțeles, fără emoții. Omul care a coordonat activitatea unui club cu buget istoric (aproape două milioane de euro în 2017, de exemplu) și cu rezultate mediocre s-a înscris la concursul pentru postul de director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște, unde fostul depanator TV Eugen Pătrașcu a ajuns pe făraș. “Pătrașcu a fost interimar, de acord, pentru doi ani, dar cerințele de acum l-au pus jos pe omul care se pricepe doar la reparat de televizoare. Păi de unde să știe nea Pătrașcu engleză sau franceză, la nivel conversațional, când pe vremea lui se preda numai rusă?“, au vorbit sursele noastre. Pătrașcu sr. și-a depus dosarul pentru a participa la concurs, dar l-a retras vineri la prânz, așa că Prisăcaru va candida singur, ca și în august 2016, la concursul pentru postul de la CSM Târgoviște. Probele sunt programate pentru 9 și 11 iulie, dar n-ar fi exclus ca Prisăcaru să desfacă șampania chiar lunea viitoare, câtă vreme va candida din nou de unul singur pentru un job plătit exclusiv din bani publici.

(Aproape) doi ani de uitat cât mai repede

Cu Prisăcaru manager, CSM Târgoviște a alunecat pe toboganul non-performanței. La sporturile de echipă, altădată aducătoare de medalii importante, clubul din Târgoviște a stat nu rău, ci foarte rău în ultimii ani: locul 3 la volei în 2017, după un ultim meci de campionat dubios, cu Lugoj, care a consființit practic debarcarea lui Boriga Gabriel de la secția respectivă și Cupa României la baschet feminin, în același an, obținută într-o conjunctură hazlie, borne care nu se pot compara cu titlurile din anii trecuți, cu participările onorabile în cupele europene etc. Polivalenta s-a golit în tot acest timp, în care Prisăcaru a investit zeci de mii de lei din banii CSM-ului în promovarea imaginii personale. Jurnaliști dâmbovițeni precum Laura Manafu, Ion Obăgilă sau Ionuț Parghel au ajuns pe statele de plată ale clubului, cu obligația de a-i ridica osanale șefului trecut în șase ani pe la trei partide, PD-L, PNL și PSD.

Interimar, finul lui Boriga!

Cum Prisăcaru va merge la Complexul de Natație, pe poziția numărul unu în club va ajunge Cristian Florian Savu, actual vicepreședinte, profesor de educație fizică și sport la Universitatea Valahia, personaj discret, fără apariții în presă și, nu în ultimul rând, fin al fostului primar Boriga, “creatorul CSM-ului”, după cum îi place să își spună. De reținut că înainte de a-și depune dosarul de participare la concursul de la CTN, Prisăcaru a dotat secția de box cu echipament în valoare de câteva zeci de mii de lei. Sala de atletică grea a rămas în același stadiu ca în iulie 2016, momentul demisiei lui Ciprian Iugulescu.

P.S. Prisăcaru a acceptat astăzi un mini-dialog cu DB-sport.ro, promițând dezvăluiri pentru viitorul apropiat. “Nici eu, nici Ciprian Iugulescu nu am creat probleme la CSM Târgoviște. Vom vorbi despre tot ce s-a întâmplat, în curând. Am fost un om de bună credință față de club, dar multe lucruri au stat altfel decât au fost expuse”, a vorbit viitorul director al CTN.

P.S 2. Se anunță vremuri grele atât pentru Romel Mușa, antrenorul de judo de la CSM Târgoviște, cât și pentru Adrian Pătrașcu, angajatul Complexului condus – pentru încă șapte zile – de tatăl său. Obișnuiți cu plimbări lungi pe Centrul Vechi, în miezul zilei, cei doi ar putea fi puși la muncă de noii șefi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *