Din buricul târgului, pe centură! Noul sediu al CS Târgoviște e într-o clădire unde se vând piese auto. Vecinii de vis-a-vis, bolnavii de la Psihiatrie

By
Updated: June 8, 2018

Conducerea CS Târgoviște a anunțat, cu surle și trâmbițe, mutarea într-un sediu nou, într-o locație de pe Str. Laminorului amenajată pentru vânzarea de piese auto. La inaugurare au fost prezenți ziariștii de casă ai găștii care conduce clubul. Dincolo de prezentarea roz din mediul on-line, există și nemulțumiri, unii antrenori și sportivi criticând decizia luată de managerul Alexandru Badea, în trecut director adjunct la o școală din Târgoviște. “Două camere aveam pe str. Câmpulung, două avem și acum, doar că trebuie să traversăm tot orașul ca să ajungem la treabă. Copiii nu mai pot veni pe jos la club, ar risca să îi sfâșie câinii”, au vorbit surse din club. Locația se află în imediata vecinătate a secției de Psihiatrie a Spitalului Municipal. De amintit că CS Târgoviște deține un spațiu generos în centrul Târgoviștei (935 mp), mai precis pe str. Marinoiu, aflat în paragină de mai bine de un deceniu. DB-sport.ro a prezentat situația reală în vara anului trecut, în timp ce alte publicații le-au ridicat osanale lui Prisăcaru Ciprian, care promitea în 2015, după debarcarea din fotoliul de primar interimar, sală nouă și sediu, pe banii Companiei Naționale de Investiții, sau lui Cornea Cornel, care anunța în 2017 că sala se reabilitează cu fonduri de la Guvern. În 2018, CS Târgoviște s-a mutat cu chirie într-un spațiu de la marginea orașului.

Niciun leu nu a plătit CS Târgoviște chirie pentru spațiul de pe str. Câmpulung, în care a ființat până de curând

50.000 de lei a solicitat și primit de la MTS clubul târgoviștean în 2017 pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru sala din str. C-tin Marinoiu. Sursa: Jurnal de Dâmbovița.

sursa foto: dbonline.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *