Turneu de promovare tot cu sala goală? Directorul DJST Dâmbovița: Nu știu dacă au fost 500 de oameni la vreun meci din campionat

By
Updated: May 17, 2018

Nesfârșitele scandaluri de la secția de baschet – unele alimentate, iar altele chiar provocate de actuala conducere de la CSM Târgoviște – coroborate cu înscrierea echipei în liga a doua au alungat iubitorii de baschet din Polivalentă. Cele mai multe dintre meciurile din actualul sezon s-au disputat într-o atmosferă de priveghi, aspect taxat și de administratorii Polivalentei. “Noi am vrea să vină oamenii la turneul de promovare de la sfârșitul lunii, dar… Nu știu dacă au fost 500 la vreun meci de până acum”, a comentat Claudiu Mănescu, directorul DJST, pe marginea competiției care va avea loc Târgoviște, în 25-27 mai, și unde CSM-ul speră să câștige locul din LNBF refuzat în vara anului trecut. Phoenix Constanța, Rapid, CSM Oradea și bineînțeles CSM Târgoviște sunt participantele la turneul din Polivalentă.

Mai jos un mini-interviu cu Claudiu Mănescu:

P.S: În condițiile în care clubul n-ar mai fi încheiat contracte de promovare cu mass-media, cel puțin în primele patru luni ale acestui an, Prisăcaru se vede nevoit să își apere de unul singur imaginea, destul de șifonată pe rețelele de socializare. Concret, șeful clubului a declanșat vânătoarea asupra celor care postează diverse comentarii pe Facebook. DB-sport.ro deține dovezi consistente ale modului incredibil în care Prisăcaru li se adresează celor care nu îl preaslăvesc în mediul on-line. În convorbiri – condimentate cu apelative pe care nu le putem publica, din motive lesne de înțeles, apare obsedant numele unui fost primar al municipiului Târgoviște.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *