VIDEO. Ne vedem în Liga I! Chindia – Hermannstadt 1-1

By
Updated: May 13, 2018

Chindia și Hermannstadt au remizat în derby-ul etapei a 34-a a Ligii a II-a, consumat duminică la prânz pe Eugen Popescu, în fața a peste 5.000 de spectatori. Cu barajul, respectiv promovarea în buzunar, cele două combatante au arătat un fotbal plăcut în primul mitan, dar s-au anulat reciproc după pauză. Lupu a deschis scorul repede lângă Turn (5), la prima acțiune serioasă a oaspeților. Chindia a reacționat repede: revenit după o suspendare de trei etape, căpitanul Cherchez a trecut în două rânduri pe lângă egalare (15, 27). Sibiul putea da lovitura în minutul 37: lansat de Rusu, Neagu a trimis mult peste din poziție de singur cu portarul. Mai insistenți și mai ofensivi, târgoviștenii au înscris până la pauză: același Cherchez l-a învins pe fostul stelist Niga din centrarea lui L. Mihai (42). După odihnă nu s-a mai jucat mare lucru, ambele formații mulțumindu-se cu remiza: pe deoparte Sibiul și-a asigurat și matematic locul de Liga I, iar dincolo, gazdele n-au forțat prea mult înaintea barajului, dar nici nu au dezamăgit, în fața unei asistențe record în acest sezon.

Lume multă și fair-play, dar unde e presa?

5.000 de oameni au venit în tribunele stadionului Eugen Popescu la jocul Chindiei cu Hermannstadt, programat duminică la ora 11.00. Atmosfera a fost liniștită, iar fondul sonor întreținut de 20 de fani ai oaspeților. În final, mii de târgovișteni i-au aplaudat pe jucătorii lui Pelici, care au sărbătorit la Târgoviște cu șampanie promovarea în Liga I, chiar pe gazonul bătrânului stadion de lângă Turn. “Chindia, ne vedem în A”, au răspuns sibienii gestului superb al fanilor gazdelor. De notat că doar doi jurnaliști dâmbovițeni au fost prezenți în zona de flash-interviuri, la meciul derby al finalului de sezon în Liga a II-a. “Când a venit ăla de e ministru la Agricultură s-au dus la 6 dimineața în piață, să mai pupe în fund pe unul și pe altul, pe unde au contracte. La fotbal nu vine nimeni să-i întrebe ceva pe fotbaliști”, s-a comentat după meci.

Două meciuri în patru zile

Chindia va juca miercuri la Balotești, în etapa a 35-a, una intermediară (ora 16.30), iar sâmbătă o va primi pe CS Afumați (ora 16.00), în ultimul meci pe Eugen Popescu dinaintea barajului de promovare în Liga I. Până la baraj, Chindia va mai juca la Călărași, în fața echipei cuplului Alexa – Anamaria Prodan (etapa 37). În ultima rundă a campionatului, echipa din Târgoviște va sta, dar va primi trei puncte la masa verde în contul jocului cu Olimpia Satu Mare, formație retrasă din competiție.

Chindia: Aioani – Martac, Vătavu, Ciobotariu, Dumitrașcu – Pencea (74 Nisipeanu), L. Mihai, Rogoveanu, C. Stoica (89 Licu) – Florea, Cherchez (81 Jurj). Antrenor: Nicu Croitoru.

Hermannstadt: Niga – Stancu, Crișan, Pârvulescu, Tătar – Danci (31 B. Rusu), Dumitriu – Lupu (83 Petrescu), Neagu (55 Boboc), Curtean – Blănaru. Antrenor: Alexandru Pelici.

VEZI GOLURILE DE ASTĂZI (sursa video: Cătălin Clopotaru/ AFC Chindia Târgoviște)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *