Asta da atitudine! Chindia a revenit de două ori și a scos un punct la Mioveni. Târgoviștenii au jucat în zece din minutul 40

By
Updated: May 9, 2018

Chindia a fost condusă de două ori la Mioveni, de o formație despre care s-a scris în ultimele săptămâni că a încurcat-o pe colega de județ FC Argeș pentru a-i netezi drumul Târgoviștei spre baraj. Spre lauda lor, galben-verzii au jucat cu onoare și în fața trupei care încheie podiumul, rezultând un meci spectaculos, cu patru goluri, o eliminare și un penalty. Năstăsie, omul care a înscris pe Nicolae Dobrin în derby-ul județean cu Argeșul, a deschis scorul marți seară la Mioveni (4). Târgoviștenii au egalat repede: Liviu Mihai a înscris din lovitură liberă (16). Aproape de finalul primei reprize, Neguț a văzut două galbene în patru minute (36, 40), primul mult prea ușor, pentru o presupusă simulare. Gazdele au intrat la cabine în avantaj și numeric, și pe tabelă: Lazăr a punctat cu un șut superb, de la 25 de metri. Chindia a mai revenit o dată, chiar în debutul mitanului secund: Florea a scos un penalty, pe care l-a transformat fără emoții. În final, Aioani a salvat miraculos în fața lui Rădescu (90+3), puștiul de lot național al Chindiei salvând un punct important pentru oaspeți, care pot pregăti de acum barajul din 9 și 13 iunie. “Aioani și-a câștigat locul de titular“, a vorbit Croitoru după meci, lăsând să se înțeleagă că Iustin Popescu își poate aranja liniștit bagajele până la meciurile de baraj.

Suporteri din Târgoviște, Găești, Moreni și Câmpulung

Chindia a fost susținută de aproximativ 40 de fani în deplasarea de la Mioveni. Încă de la prânz, fanii s-au organizat și au plecat cu autoturismele nu doar din Târgoviște, ci și din Găești, Moreni sau Câmpulung. “Așa vă vrem mereu”, a fost mesajul pe care l-au transmis suporterii jucătorilor târgovișteni. La derby-ul cu Hermannstadt, în fapt penultimul meci pe teren propriu înaintea barajului pentru Liga I (duminică, ora 11.00) sunt așteptați 5.000 de spectatori.

CS Mioveni: Croitoru – Gherghe, Ilie (Tirică, 72′), Gugu,  Alexe – Mîrzeanu (Neagu, 56′), Lazăr – Rădescu, Florescu (Balint, 81′), Ayza – Năstăsie
Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Ciobotariu, Vătavu, Dinu (Dumitraşcu, 64′) – Neguţ, Rogoveanu, Mihai, Stoica (Pencea, 90′) – Florea, Jurj (Nisipeanu. 75′)

 

VIDEO: Conferința de presă susținută de antrenorul Chindiei Târgoviște, Nicu Croitoru

 

Foto și video: Mihai Toboșaru

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *