VIDEO EXCLUSIV: Interviu cu Nicu Croitoru, înainte de dubla cu Mioveni și Hermannstadt. Ce spune antrenorul Chindiei despre finalul sezonului + mesajul clar transmis suporterilor

By
Updated: May 6, 2018

DB-sport.ro a stat de vorbă duminică la amiază cu Nicu Croitoru, antrenorul cu care Chindia Târgoviște e aproape să atingă cea mai bună performanță de la retrogradarea din 1998 din Divizia A. Chindia e la câțiva pași de barajul de promovare, care se va disputa pe 9 și 13 iunie, în sistem tur-retur. Croitoru a vorbit deschis despre meciurile din finalul sezonului, șansele echipei de a trece de baraj și înfrângerile din aprilie, care au tensionat atmosfera pe Eugen Popescu. Urmăriți mai jos interviul integral acordat cu amabilitate de tehnicianul de la Târgoviște site-ului nostru, cu precizarea că reprezentanții presei locale nu s-au înghesuit la ultimele acțiuni ale echipei, fie ele meciuri oficiale, conferințe de presă sau antrenamente. Există, probabil și o explicație: clubul Chindia nu a încheiat contracte de promovare a imaginii cu ziariștii, cum se practică la alte entități, autorități locale sau cluburi sportive (vezi cazurile CSM Târgoviște sau CSȘ Târgoviște).

Comments

comments

2 Comments

  1. ionut

    May 7, 2018 at 5:23 pm

    Hai să facem ceva puncte în astea două meciuri şi apoi să dăm declaraţii. Se pare că avem şanse mari să jucăm barajul cu Gaz Metan Mediaş. Ar fi cea mai bună variantă, exceptând pe cele două pe care le cam văd ca sigure la retrogradare. Juventus şi Poli Timişoara. Bătălia pentru locul de baraj se va da între Mediaş şi Sepsi. Prefer Mediaş. Baftă la baraj !

  2. ionut

    May 8, 2018 at 6:53 pm

    Era cat pe ce sa ne face de ras si cu Mioveni. Noroc cu arbitrul ala ca ne-a dat penalty, altfel iese rusinos. Nu le este gandul la joc acestor fotbalisti. Negut ala ca şi Cherchez, mai mult au de discutat cu arbitrul sa ia roşu, nu sunt conectaţi la meci. Cu o astfel de atitudine nu poţi spera la nimic. Vedeţi că vulpoii ăia de la Sibiu vă face duminică din nou şi iarăşi ăncepeţi să daţi vina pe arbitrii, pe ghinion. Sau mai rău , dacă intră Cherchez, mai ia un roşu, să stea până la final. Indisciplină multă la Chindia şi nu prea se munceşte. Se încearcă numai pe contraatac ceva şi în loc să dăm gol noi, înasăm goluri de la adversari. Nu ştiu ce pregătire face domnul Croitoru. Văd că şi la interviuri se cam bâlbâie, nu prea ştie ce vrea…Probabil că trebuia schimbat demult, acum ce să mai faci, este târziu. Să nu ne facem de râs , să pierdem şi acest baraj care îl avem în mână. Şi la baraj la fel, echipele de primă ligă sunt cât de cât valoroase. Trebuie să-i pună la muncă pe jucători nea Croitoru. A albit de 3 ani şi ceva de când tot mână la ei şi nu prea iese nimic. Baftă !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *