“1 mai în familie, dar fără baschet” | Mesajul transmis de Ioan Valerian + reacția sfidătoare a lui Prisăcaru: “Nimic organizat”

By
Updated: May 3, 2018

Câțiva antrenori și sportivi din Târgoviște au participat la demonstrațiile de judo, karate, lupte și wushu organizate la Complexul de Natație, de 1 mai. “Eu abia am găsit patru copii cu care să merg. Lumea a fost plecată, nu prea s-a știut de aceste lucruri din timp, așa că nu știu ce a ieșit. Ce pot să vă spun e că sportivii au primit niște tricouri, nu și un pahar de apă sau un suc, după ce au stat ore bune în căldură. Suntem obișnuiți, mergem înainte”, a declarat Titi Rizea, antrenor de wushu, exclusiv pentru DB-sport.ro. Scenariul a fost confirmat și de Ionuț Munteanu (karate, CS Târgoviște). Alți antrenori participanți la demonstrația stropită cu bere, Romel Mușa și Cornel Cornea, ambii de la CSM Târgoviște, au refuzat dialogul. În schimb, o reacție pertinentă a venit de la Ioan Valerian, antrenor de baschet, ai cărui sportivi nu au fost nici măcar invitați la manifestările de la Complexul de Natație care au adus aminte de defilările de dinainte de 1989: “1 mai în familie, dar fără baschet. Noi am avut două antrenamente în ziua aia, pentru că suntem profesioniști. Chiar și așa, am fi găsit timp să fim cu colectivul”. Președintele CSM-ului a încercat un răspuns pe subiect: “Profu’, nimic organizat. Petrecerea cea mare o facem după ce vom avea la baschet două titluri de campioni și promovarea în sezonul ăsta”, a scris imediat pe Facebook Prisăcaru Ciprian.

Explicație foto: în timp ce puștii care au participat la așa-zisele demonstrații se topeau de sete, Prisăcaru & friends petreceau “în familie”, golind pahar după pahar

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *