Dobă cu finalele, Prisăcaru cu selfie-urile! Fostul manager al CSM-ului e vicecampion al României, într-un sezon în care Târgoviștea a evoluat în Liga a II-a. Declarații în exclusivitate: “Toată lumea e mulțumită”

By
Updated: April 30, 2018

După un sezon în care a stat departe de sportul de performanță, izgonit de la CSM Târgoviște de Prisăcaru Ciprian, câștigător al unui concurs la care fostul PNL-ist, PD-ist, PDL-ist, actualmente PSD-ist – a candidat singur, Marius Dobă a reușit performanțe de excepție la Satu Mare, unde a jucat trei finale în decurs de două luni, câștigând CEWL Cup și încoronându-se vicecampion al României, după un ultim act cu Sepsi (1-3). Tot cu Sepsi a jucat Satu Mare și în finala Cupei, 48-62 la sfârșitul lunii februarie. De notat că CSM Satu Mare disputase ultima finală a LNBF în 2011, cu ICIM Arad. Abonată la trofee în mandatul conducerii Ciprian Iugulescu – Marius Dobă, CSM Târgoviște a evoluat în acest sezon în Liga a II-a, sub managementul traseistului politic amintit mai sus. Tot la capitolul eșecuri, trebuie amintit că echipa de volei prezidată de același Prisăcaru a urmărit la televizor finala Cupei României, surclasată în penultimul act de Alba Blaj, formație care nu i-a dat vreo șansă la locul 3, într-un joc considerat dinainte aranjat de către jurnaliștii dâmbovițeni amatori de pariuri sportive.

DB-sport.ro îl felicită pe Marius Dobă pentru rezultatele obținute cu Satu Mare și solicită Primăriei Târgoviște demiterea actualului conducător al CSM, club finanțat exclusiv de către autoritățile locale și ajuns la cel de-al doilea sezon consecutiv fără medalii la sporturi de echipă.

“Toată lumea este mulțumită aici. Am jucat trei finale, ne-am îndeplinit toate obiectivele. Fetele au înțeles mesajul. Am venit cu toții la Satu Mare să facem performanță. A fost o finală grea, m-aș fi bucurat să ajungem în decisiv. Sepsi a avut o bancă mai lungă. Când ai meciuri multe în LNBF, cupe europene, Cupa României, turnee, se acumulează oboseala. Ne-a fost greu pe finalul sezonului, dar cred că am făcut o figură frumoasă. Mă bucur că iubitorii de baschet din Satu Mare au fost alături de noi și cred că nu i-am dezămăgit. Vom vedea ce va fi, deocamdată o să vin acasă, la familie, la Târgoviște, și două – trei săptămâni vreau să stau liniștit”, a declarat, exclusiv pentru DB-sport, Marius Dobă, proaspăt vicecampion al României.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *