Pleacă, du-te, lasă-ne! Prisăcaru a eșuat și cu echipa de volei: cea mai slabă clasare din ultimii patru ani

By
Updated: April 23, 2018

CSM Târgoviște a încheiat sezonul Diviziei A1 la volei feminin pe locul 4, după CSM București, Alba Blaj și Știința Bacău, beneficiind și de un buget faraonic, despre care inclusiv prietenii președintelui-câștigător al unui concurs la care a candidat singur – au scris că a depășit 3.000.000 lei. Adică vreo 750.000 de euro, direcționați de un personaj care a fost plătit exclusiv din bani publici de la terminarea facultății, pentru o contraperformanță care va rămâne în istorie. “Pe vremea mea, nu s-a dorit mai mult și nici nu s-a putut. Păi noi jucăm cu Târgu Mureș pentru semifinale și tot la Târgu Mureș se operează domnul Vișan, președintele Federației, cu câteva zile înainte de meciuri. Era bugetul cel puțin la jumătate din ce au avut acum. O jucătoare care primea atunci 3.200 de euro a luat 7.500 sezonul trecut și 7.000 acum. Nivelul e mai slab decât în 2014”, a vorbit pentru DB-sport.ro Nelu Dobre, delegatul CSM-ului la revenirea în prima ligă, în vara lui 2013. CSM a evoluat în ultima rundă a campionatului pe terenul vicecampioanei Alba Blaj. Aranjamentul indicat de fostul ofițer de presă al Chindiei, jurnalistul Tinel Aldea, a rămas doar o utopie pentru semnatarul materialului și pentru prietenii de pahar ai lui Prisăcaru. “Tinel a ajuns să scrie de cote de pariuri la hochei, de parcă interesează pe cineva din Dâmbovița lucrurile astea. O fi pus jumătate de pensie pe CSM și de acolo entuziasmul din articol”, au transmis sursele noastre.

P.S1. Prisăcaru Ciprian a făcut deplasarea la Blaj cu mașina, separat de delegația care a mers cu autocarul în fief-ul campioanei din ultimele trei sezoane. Prisăcaru l-a convocat pe Creangă Daniel în această deplasare, angajat al clubului aflat în timpul liber, conform fișei postului.

P.S2. În ultimele zile am fost informați, de către cititori fideli ai DB-sport.ro, că președintele CSM-ului ar fi fost părăsit de cea cu care urma să își unească destinele, în vara acestui an. Le transmitem respectuos celor care răspândesc astfel de informații în spațiul public că subiectele de tip can-can nu intră în politica editorială a site-ului nostru.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *