Șoferul e vinovat! Aproape de finalul unui sezon jenant la capitolul rezultate, Prisăcaru îl trimite la Comisia de Disciplină pe Mihăiță Căpraru

By
Updated: April 14, 2018

Scene tragi-comice la CSM Târgoviște, club finanțat exclusiv de către Primăria Târgoviște și condus de Prisăcaru Ciprian, câștigător al unui concurs la care a candidat singur, în luna august a anului 2016: unul dintre șoferii clubului, Mihai Căpraru, e amenințat cu desfacerea contractului de muncă, pentru motive inventate de președintele fost PNL, PD-L, actual PSD, în fapt un traseist politic cunoscut la nivel de județ. “Ce, bă, ai ajuns și tu reporter? Lasă că te aranjez eu”, i-ar fi transmis Prisăcaru lui Căpraru, la câteva zeci de minute după ce DB-sport.ro a scris despre amatorismul departamentului Contabilitate de la CSM Târgoviște. Președintele clubului târgoviștean, cu un buget de aproape 2 milioane de euro în 2017, l-a acuzat pe șofer că oferă informații din interior reprezentanților presei. “Prisăcaru e bolnav. L-a văzut acum vreun an pe Căpraru la o bere cu fostul primar Boriga, pe centrul vechi, și l-a băgat în ședință. Acum suferă după orice articol care apare în presă, are impresia că toți angajații vor să îi facă rău”, vorbesc sursele noastre. Cert este că la începutul săptămânii viitoare, Căpraru va fi “judecat” de o comisie formată din Anca Hueci – contabil, Daniel Creangă – referent și Alexandru Apostescu – jurist, în trecut lipitor de afișe în campaniile electorale PD-L. Interesant este că celălalt șofer al clubului, Titi Văncică, sătul de șicanele și pretențiile aceluiași Prisăcaru, a anunțat deja că își va depune dosarul de pensie anticipată în luna iulie. “De când a venit în club, adică de la 1 septembrie 2016, i-a transmis lui Văncică să vină la serviciu de luni până vineri de la 8 la 16 și că nu îl interesează ce deplasări are în week-end, când omul conducea microbuzul cu sportivi la meciuri. A cerut și el o dată, de două ori, o ciorbă caldă în deplasări, în loc de meniurile picante oferite de club, și i s-a pus pata lui Prisăcaru. În câteva luni e decis să plece, scârbit de Prisăcaru și șleahta lui”, continuă sursele DB-sport.ro.

P.S. Ieri a avut loc o conferință de presă la care au participat Prisăcaru Ciprian, traseist politic, Răzvan Pârcălab – președinte FR Lupte, primarul Târgoviștei Cristian Stan și Cornea Cornel, “regele” luptelor la feminin, pe subiectul secției de lupte de la CSM Târgoviște (!!!). Au fost invitați exclusiv jurnaliștii de casă ai lui Prisăcaru, cei mai mulți plătiți de către club. La final, Prisăcaru și Cornea i-au invitat la masă pe cei care aveau să le ridice osanale câteva ore mai târziu. Până la ora redactării acestui material, Cornea Cornel – despre care se aude că va coordona o secție cu un buget de 400.000 de lei – nu a putut fi contactat.

P.S.2 În zilele următoare veți afla cum s-a făcut de râs în ultimele zile Badea Alexandru, alt activist politic al partidului de la putere, și cum s-a prăbușit în șapte ani gruparea de pe str. Câmpulung, sub managementul unor șefi trimiși de partide: Prisăcaru Ciprian, Manole Bogdan și Badea Alexandru.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *