Profesor dâmbovițean, martor la injuriile de la Brăila: “Am auzit tot. Am venit de unul singur la meci, am stat cinci ore în gara din Buzău”

By
Updated: April 11, 2018

Reacțiile uluitoare ale fotbaliștilor de la Chindia care și-au înjurat fanii veniți în Joia Mare în deplasarea de la Brăila sunt confirmate și de Ion Busuioc, morenar la origini, profesor de geografie la Liceul I. L. Caragiale din municipiul de pe Cricov, microbist care a făcut deplasarea pe cont propriu la jocul dinaintea Paștelui. “Mi-era dor de o deplasare. Eu susțin toate echipele dâmbovițene, fie că e vorba despre fotbal, baschet sau volei. Am plecat de unul singur dis de dimineață din Moreni, la 12.30 eram în Brăila. Am avut câteva ore la dispoziție să văd orașul. La întoarcere, am luat trenul spre Buzău, unde am ajuns la 22.30. Am stat cinci ore în gară, abia la 3.3o am avut tren spre Ploiești. Pe la 9 dimineață am ajuns acasă, la Moreni. Am auzit toate înjurăturile, nici n-am crezut inițial că vin de la ai noștri. Am zis că o fi fost vreun brăilean supărat, dar nu avea de ce, după victoria asta”, a vorbit Busuioc pentru DB-sport.ro. Iustin Popescu – jucător împrumutat de la Dinamo – și Ovidiu Morariu – fotbalist transferat de la Juventus București, unde nu mai prindea lotul mare, i-au înjurat și amenințat pe puținii fani ai Chindiei care au mers la Brăila, la jocul cu Dacia Unirea, pierdut de dâmbovițeni cu 0-1 după o gafă a portarului oltean.

“E drăguț orașul, dar nu este bine întreținut, că ar fi fost și mai frumos decât l-am văzut eu. Și stadionul mi s-a părut degradat. Mi-era teamă să nu se prăbușească acoperișul peste noi la un eventual cutremur care s-ar fi declanșat în timpul meciului. Treptele scărilor se mișcau cu mine în momentul când am coborât spre ieșirea din stadion. Dar, parcă, arată mai bine decât municipalul nostru” – Ion Busuioc

Foto: Facebook Ion Busuoic

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *