Jos, jos, jos! După două finale și o medalie de bronz, CSM Târgoviște e aproape să rateze podiumul în cel mai slab campionat de volei de după Revoluție. Presa de casă: “Poate CSM București sau Blajul o lasă mai moale”

By
Updated: April 11, 2018

Situație rușinoasă la echipa de volei CSM Târgoviște cu trei etape înainte de finalul campionatului: echipa antrenată de “Hermanos” Guille și Prisăcaru e pe locul 4 într-un campionat în care evoluează zece echipe, dintre care trei, U Cluj, Penicilina Iași și CSU Medicina Tg. Mureș fac figurație. “Cu puțin noroc și mai multă dorință, până și Sandu Iuhasz și Nelu Dobre (n.r ultimul angajat acum al Municipal Security, responsabil cu paza locului de joacă din Parcul Mitropoliei) erau la nivelul la care e Prisăcaru acum. Nu mai discutăm că sala e goala, vestiarul e rupt în două, nimeni nu-l suportă pe președinte, iar primarul s-a săturat și el și nici nu mai vine la meciuri. Noroc cu Dana Popa (n.r directorul economic al Primăriei Municipiului Târgoviște), că altfel nu-și primeau angajații salariile înainte de Paște”, vorbesc surse apropiate clubului târgoviștean. CSM Târgoviște are 49 de puncte, cu trei runde înainte de final, cu unul mai puțin decât Știința Bacău, în fața căreia a obținut doar două puncte din șase posibile în prima fază a campionatului.

Presa de casă incită la aranjamente

Cunoscut drept un personaj obsedat de imagine, și asta nu de curând, ci de pe vremea când arbitra meciuri pe maidanele ligilor cinci și șase, Prisăcaru Ciprian a investit puternic la acest capitol, și evident nu din banii lui, ci din bugetul CSM-ului, ajuns la cote istorice în ultimii doi ani. Prisăcaru le-a oferit contracte de promovare babane jurnaliștilor care au făcut pârtie la biroul său în ultimele luni. “Răsplata” nu a întârziat să apară: dacă unii – obișnuiți să primească mături sau saci de cartofi de la Primăriile din județ, și fără să aibă vreo legătură cu presa sportivă – au fost folosiți de președinte pentru a-i publica reacții pline de penibil după dezvăluirile DB-sport.ro, alții se întrec acum în calcule suspecte, în speranța unui bonus financiar în cazul clasării echipei pe locul 3 la finalul sezonului. “Dacă CSM București bate Bacăul, va juca mai relaxat meciul cu Târgoviștea, pentru că va fi aproape sigură de titlu. În ultima etapă, Blajul s-ar putea să nu mai aibă pentru ce tura motoarele, în jocul cu Târgoviște”, sunt variantele incredibile lansate în mediul on-line de Tinel Aldea, cronicar la dambovitapenet.ro și fost ofițer de presă la Chindia Târgoviște. În ultimele săptămâni, președintele-câștigător al unui concurs la care a candidat singur a distribuit pe Facebook mai multe materiale laudative de pe site-ul amintit mai sus. DB-sport.ro a solicitat o reacție pe acest subiect Federației Române de Volei, condusă de Gheorghe Vișan.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *